Канадська Кібер-Січ
-
Привіт! У Річмонді (може й в інших містах Ванкуверу) відкрився сьогодні запис на прескул з вересня по червень в ком’юніті центрах. Місця розбирають як пиріжки, багато груп але набрано. Ціни 50 кадів на місяць. В приватних дорожче. Записуйтесь краще зараз. richmondcity.perfectmind.com/23650/Clients/BookMe4LandingPages/CoursesLandingPage?widgetId=15f6af07-39c5-473e-b053-96653f77a406&redirectedFromEmbededMode=False&courseId=522ca3f3-9f2f-4224-9272-365680a0a403
-
#ВОЛОНТЕРСТВО Ukraine Harmony Foundation треба поміч з: 1) Вчителі для розмовного англійського гуртка для новоприбулих українців 2) Допомога у сортуванні донатів 3) Допомога з меблевим аукціоном 4) Послуги волонтера- іміграційний консультанта Деталі опису функцій волонтерів на скріншотах Дякую заздалегідь!
-
Мої тези щодо мови?)) серйозно?))) Це пропаганда московії?))
-
За це перепрошую, недогледіла
-
А це вже т9, на жаль
-
наче вперше в інтернети зайшли)
-
шо ви тролля годуєте))
-
В групі немає правил, але дискримінація є поза правилами, це негласне правило Стосовно московії - твої тези про москальську мову кілька днів вище
-
і чого в тебе Кристофер з маленької а московія з великої?😆😆 Це хто тут ще пропагандист після цього)
-
Так в групі ж немає правил?)) Доречі, де пропаганда московії?)
-
Ще на моменті створення групи, було головне правило : спілкуватись Українською) Я жодного разу це правило не порушив) Щодо тем/фраз/думок/висловлювань - ніяких правил не було, і наскільки я розумію не вводилось) Якби це було інакше то я впевнений що Данило повідомив би про це)
-
"какая разніца", "всі фонди зло" і т.п - максимально руські фрази
-
Загальних принципів спілкування ніхто не відміняв
-
Тож на мою думку ви просто отримали повноваження адміна і модератора і хочете з цим погратись, показати всім хто головний, а ідеальна мішень для цього це я😆
-
Ну так, правил не було щодо думок. Але ну все ж таки є загальний задум на респект одне до одного
-
Нікого особисто наче не ображав) А щодо людини яку ображають мої висловлювання, то я щиро вибачився перед ним) Чи цього недостатньо?) натовп хоче крові?😆😆
-
І навіть якщо просто зараз у мене ці повноваження заберуть я і далі казатиму що ти пропагуєш московські тези і дискримінуєш інших
-
Мені не треба повноваження адміна щоб висловити свою думку)
-
Ну і вирішувати не мені особисто, а громаді)
-
У нас дійсно немає правил окрім спілкування українською і кожен вільний у власний думках, але як ці думки схожі на москальську пропаганду або дискримінують/ображають когось як особистість то це вже не є нормою
16 Jan 2023, 06:08
12017/24307
about 4 hours ago