Канадська Кібер-Січ
-
А ше цікаво, чого ти скидаєш відповідальність?) Опитування є, повноваження теж мабуть) Більшість за (з тих хто проголосував) В чому питання?) чого ти все на плечі Данила перекладаєш?)
-
Якщо @DP19910110 що Кристофер лишається, то він лишається, якщо головний адмін вирішить що треба видалити то треба видалити, все доволі просто Громада голосує, головний адміністратор приймає кінцеве рішення
-
Мені здається зневага це якби я продовжував)
-
зневага це коли я вибачився перед людиною?) чи це ти як Адмін не бачиш?))
-
Чувак, продовжуй, гарне шоу робиш
-
Кріса не банимо, він в одному з повідомлень вибачився, але трохи не так скомунікував. На перед - прошу точніше всіх учасників чату висловлювати свої думки і все ж таки ми одна громада, тому з повагою одне до одного і плекаємо вірні цінності. Хоч група має гуморний і розважальний характер в деяких з чатів, але ціль ії саме полегшення психологічного стану тих хто тут знаходиться не за рахунок одне одного. Тому перед тим як щось писати, подумайте двічі - чи може ваше повідомлення полегшити психологічний стан співрозмовника чи погірше? Щодо поваги до людей різних професій (поліція і т.д. - це теж саме. Чи захочуть люди бути в нас в групі і приймати участь в обговоренні тем де їх не поважають?)
-
Трішки прекрасного 😍
-
А то, я - сквіртолог знатний😂
-
Ооо, посилання на групу - в студію
-
Здається 1br квартира на 1225 cardero. Ідеально для пари що працює в даунтауні або дівчат руммейтів. Ціна - 2500 + utilities. Пишіть в повідомлення. Дякую
-
А хлопців руммейтів?
-
Так, добре теж
-
Свято наближається...
-
ну це ж чат "пекельні дебати" і людину хочуть вигнать за те шо він пекельно дебатує?
-
Тільки для дівчат (а може і ні)
-
А сквірт то, як чат оживив
-
Можете будь-ласка запросити, я не можу її знайти в фейсбуку
-
Посилання на Марію. www.facebook.com/profile.php?id=100000149082040&mibextid=ZbWKwL
-
80 per cent are this type
-
Попісати то завжди весело
16 Jan 2023, 06:08
12081/24306
about 14 hours ago