Канадська Кібер-Січ
-
У Німеччині пройшли пасхальні марші за "мир між Москвою і Києвом" і проти зброї для України У кількох містах Німеччини в суботу пройшли традиційні пасхальні марші з вимогою мирних переговорів між Україною і Росією. Ймовірно, найбільший великодній марш, в якому взяли участь до 2000 борців за мир, відбувся в Берліні, пише Tagesschau. Німеччина, за їх словами, частково винна в цьому — через постачання зброї в Україну, "постійну риторику війни і розпалювання образів ворога". На банерах і плакатах були написані фрази на кшталт "Мир, тепло, хліб замість зброї, війни і смерті" і "НАТО — агресор, мир з Росією". Новина за посиланням: www.eurointegration.com.ua/news/2023/04/9/7159450/
-
Ось, до речі, приклад підорів
-
Амінь
-
Йор чойс
-
У якій сфері? Фінанси Robert Half. Обережніше з «русскаязичнтми», заплатите $100, вам прогонять cv через безкоштовний ап і на цьому все. Найкраща порада: шукайте не через інтернет, а просто заходячи в місце, чи установу, що вас цікавить. Зробите і потренуйте short talks about по вашій роботі. Я вже знаю три приклади за цей рік хлопців, що приїхали і так зробили.
-
Від учбової установи потрібно лист, що вас зараховано, або беруть на навчання. Потім ви подаєтесь на study permit на офіційному сайті і достатньо швидко отримуєте його по пошті, чи на кордоні (коли є одобрення, як опція, отримати на Peace arch - аеропорт Yvr не раджу).
-
Принаймні так було ще нещодавно.
-
Дякую
-
Данило, чому саме там? Ти тент принисеш? А якщо буде гарна погода, там буде більш москалів, чім білок. Це та ще дупа, там збираються, коли 100+ людей приходить. А так, не саме найкраще місце для bbq. Я пас туди їхати
-
Ще можу 10к місц накидати, де ми робили і будо не погано (у метротауновську збирались, тому можу порівнювати)
-
Як для мене, для bbq крім составу та bbqшніци (я перенесу свою, та хот-доги, наскільки я помятаю, ми так домовлялись), потрібно щоб були: місце де сховатися від рідкого дощу, кіндер развлекалово, restrooms та вода. І звісно приємне місце, у метротанівський дупі це все є, але в різних місцях, плюс бонусом шпана і дороги з усіх сторін. Я за це:
-
Ой і не кажіть, я теж макс на годинку-дві і на роботу 🥲
-
Є в мене ця мапа )
-
Офіційно є мапа (з 2019 дозволили пити алкашку у деяких місцях), але ми можемо потперевіреній схемі: андербранд - флягі та червоні келихи (нагадую, копи не мають права відкрити ваш кулер)
-
Без Вас фану не буде, коли ти зможешь приєднатися?
-
Офіційно краще б було