Канадська Кібер-Січ
-
Так і ніхто сюди не приїде 😢 Одним словом хто планує -пишіть/дзвоніть
-
Як мабуть єдиний адмін який читає цю гілку, повторюся, що шукати самотніх мам тут не варто. Це виглядає неетично. І обзивати педофілом теж занадто.
-
Задаю питання ще раз, хамство і наклеп - дозволено?
-
Доброго вечора. Перечитала гілку, але не знайшла нічого про школу. Можете будь ласка коротко розповісти як тут дітей прилаштовують у школи? Я сама не мама, але цікавлюсь для знайомих. Дякую
-
Звісно ні
-
Доброго! В кожному районі своя шкільна адміністрація. То треба шукати в гуглі наприклад new Westminster school district і потім на сайті можна знайти процес реєстрації
-
Безкоштовне, якщо ви тут по CUAET
-
Зрозуміла дякую! А потрібно вносити оплату за навчання чи воно безкоштовне?
-
Ми звернулися по імейлу в шкільну адміністрацію. Там сказали які документи треба принести. Назначили зустріч, на яку принесли документи. Нас прийняли і пізніше сказали в яку школу запишуть
-
Але явно приїде менше людей ніж в більш центральні або легше доступні райони
-
Там насправді дуже красиво і варто зібратися хоча б раз. Краще влітку
-
Гот іт. Дякую за інфо
-
В українському Криму*
-
Так, краще влітку і на березі моря, десь в Італіі
-
Якщо ти допоможеш)
-
Хм… а де тут наклеп? я поділилася своїми страхами, мене жахають чоловіки, які шукають саме самотніх матусь,у мене це викликає такі підозри. Я не винна що ви прийняли це на свій рахунок🤭 я ж не написала що ви педофіл. Не тупайте ніжками, а шукайте пару в спеціальній гілці.
-
ооо таак
-
🤣🤣🤣чоловік-мрія! Налітайте одинокі мами, не втратьте шанс познайомитись з таким щастям🤡🤣
-
Влітку купа туристів….. це так, якщо хочеться чистішого простору
-
Є в Safeway великий вибір)
16 Jan 2023, 06:08
12396/24306
about 10 hours ago