Канадська Кібер-Січ
-
Темні часи 😊
-
ОРЕНДА ЖИТЛА🏠 Друзі! Знаю, як у Ванкувері складно з житлом! З травня місяця ми переїзжаємо в інші апартаменти і запропонували менеджеру комплекса поселити наших друзів українців😅 бо це гарна пропозиція за таку ціну! Апартаменти 2 бедруми, 1 вошрум, велика зала, 900 sq feet - не новий комплекс, але все працює, просторно і світло. 2200 аренда (включно з паркінгом, водою, опаленням), контракт на пів року, потім можна розірвати. North Vancouver (Seymour River Pl). Без дітей! Ми з 7 річним сином мали проблеми весь час з сусідом знизу, якому він весь час заважав (можливо якщо дорослі діти, то ок). Готові залишити більшу частину меблів за невелику оплату. Ще є кілька вільних апартаментів у комплексі (2200-2500), їх чомусь не поспішають здавати, думаю можна і туди спробувати поселити. Кого цікавить, пишіть у приватні повідомлення.
-
Повідомлення моєї знайомої. Хто може долучайтесь. Всі чекі і т.д. вишлемо. Половину вже зібрали. Друзі, привіт! (English below) Цей збір особливо дуже важливий для мене❤️🩹 Мій родич зараз на 0, Вугледар… Потрібно було терміново придбати нову амуніцію — я закрила цей збір самостійно. Але ще потрібен Тепловізор. І тут мені уже складніше закрити його самій, тому прошу вашої підтримки, будь ласка, якщо у вас є можливість доєднатися: На Тепловізор необхідно 2100 $ (77,202 гривні)🙏🏼 Hello friends 🙏🏼 This collection is especially very important to me❤️🩹 My relative is now at a front line, Vuhledar… It was necessary to urgently purchase new shoes and clothes…- I closed this collection by myself. But we still need a thermal imager. And here it’s getting more difficult, so I’m asking for your support, please: 🟠 $2,100 is needed for a thermal imager! 🔷PayPal: [email protected] 🟩Privat bank: 4149629313298416 (Sergii Nagin) 🔺E-transfer🇨🇦: [email protected] ◾️Crypto: USDT/USDC (TRC20): TF5yE8kVR7r2Zq5rXu1fF7enxmzEk8zGFh BTC: 1Nm5gmuM4iBdZUE8TsXgMMDg33yies5DWU ETH: 0xBa25bd7Ad12a7085F24154E71D9b839A964e075D 🙏🏼💙💛 Дякую вам за допомогу! Дякую за репост🙏🏼 Thanks everyone for your help!❤️
-
🇺🇦 Ukrainian USA & Canada - найбільша за охопленням ЗМІ спільнота, що співпрацює з українською діаспорою. Наша головна мета – всебічна підтримка українців та допомога в адаптації. У нас ви знайдете: ➡️ дошку оголошень; ➡️ спілкування зі співвітчизниками; ➡️ корисні знайомства; ➡️ роботу та житло. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ Ми вже об'єднали українців США, Канади в таких Телеграм чатах: New York Philadelphia Miami Chicago Los Angeles Washington Boston Atlanta San Francisco Portland Seattle Dallas Houston Las Vegas Sacramento Denver Phoenix Detroit Indianapolis Vancouver Toronto Montreal Ottawa Calgary Edmonton Saskatoon Winnipeg Quebec Ukrainian Truck Drivers Ukrainian Business Forum Ukrainian US: Site, Instagram, Telegram, Facebook.
-
Доброго дня ,друзі ! Часом ніхто не летить з Ванкувера (або через /з Торонто ) до України найближчим часом ? Якщо так ,напишіть мені в приват ) дякую 🇺🇦🫶