Канадська Кібер-Січ
-
І якщо секс- теж?
-
Це illegal платити 15, у нас є мінімальна зп, щось не так, хто ваш працедавець ? Може перша зп з PWWC була 25 на годину і це у 2016 році, зараз працедавець перераховує у години, але є контракт.
-
І якщо секс- теж?
-
Ми (я робив власноруч) робили запит у аеропорт YVR для працевлаштування українців - вказали 21,5 але висунули дуже важки умови (краще напряму)
-
Раніше тіпси не мало сенсу декларувати, бо витрачались вони …, але якщо бажаєш іпотеку і інші радощі то так, але тут працює ідіократія - потрібно довести)) зараз я від топіку тіпсів далеко, тому радити не можу. Але я знаю багато хлопів без майбутнього, що працюють за кеш.
-
Сексманіяк
-
Як на 15$ тут можна вижити?)
-
CRA може впаяти 20% легко, їм не потрібно доводити… донарахувати 20% к зп… хоча це не так вже і погано, якщо зп маленька а тіпс великі
-
Tsawwasen? Дешево і круто
-
Я вважаю це нет. Бо мі же наші люди. Мі звикли до чистого конверту)
-
15,65
-
Ні, це не може бути, у нас є мінімалка, можу помилятись але це за 16
-
Я не бачу тут взагалі майбутнього)))) ти паче мортгедж
-
Я не те мав на увазі. Тіпс до банку фін планеру. Штраф CRA я вже виплачував, десььроків 4 тому, боляче і суд буде у Вінніпег))) або ви програли
-
Хто платить більше податків, той дурень, це народна американська мудрість!)
-
Таке було у 2018, може я помиляюсь, чи як офіційно рент та зп зупинили, у моєму бачені мінімалка аж бути десь 17
-
Про шо ви кажете ? Хто більше платить податків, той краще себе почуває ? Чи як ? Бо я не проти платити більше, але моя клмпвнія так рахує