Канадська Кібер-Січ
-
✨ НАБІР ✨\n\n 💥 ПРИВАТНА ФІРМА💥\n\n Я шукаю більше людей, щоб приєднатися до моєї команди, вибрати свій власний гнучкий графік роботи, працювати за власним графіком роботи за допомогою мобільного телефону 📱або ноутбука.\n\n 💯 Робота з дому.\n 🌍 Віддалена робота для всіх\n 💰 Заробляйте в доларах США\n\n Ви отримаєте гроші, як тільки ваша робота буде виконана точно.\n\n Жодних мішеней, м’яч повністю на вашому полі.\n\n Це не робота на основі комісій.\n\n Ідеально підходить для мам, тат, студентів, усіх, хто хоче працювати віддалено, або навіть тих, хто хоче заробити додаткові гроші\n\n Досвід не потрібен, оскільки навчання проводитиметься – надішліть мені повідомлення, щоб взяти участь у цій чудовій пропозиції роботи.
-
Бутер чікен - це наше все
-
Якщо не дуже спайсі
-
Я про страву, закладів не знаю)
-
White Rock також Сюррей, дуже гарний район, але якщо працювати там, бо від Ванкувера він далеко
-
Кріповий)
-
Привіт усім. Часом немає тут у нас когось надійного хто можливо збирається їхати в Європу найближчим часом або в Украіні? Є запит на посилювач для дрону, але ціни з тієї сторони світу майже 40к на той що потрібно. в той час тут воно за 500-600 баксів є. Тому з'явилась ідея взяти тут але трішки проблемно з перессилкою. Або можливо знаєте де такий у європі взяти ? Дякую
-
🇺🇦 Дошка оголошень для українців у Ванкувері. Наша головна мета – всебічна підтримка українців та допомога в адаптації. У нас ви знайдете: ➡ спілкування зі співвітчизниками; ➡ корисні знайомства; ➡ ресурси для пошуку роботи та житла. Ukrainian Canada & USA організовує масштабні благодійні заходи. Це найбільша за охопленням ЗМІ спільнота, що співпрацює з українською діаспорою. Ми вже об'єднали українців США та Канади в таких містах: Нью-Йорк, Чикаго, Філадельфія, Маямі, Лос-Анджелес, Вашингтон, Бостон, Торонто, Монреаль, Оттава та Ванкувер. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Ванкувера в соціальних мережах: Instagram Сторінка в Facebook Telegram Instagram USA ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ Просимо Вас перед кожним оголошенням, добавляти # Навігація по #️⃣: #робота – пошук роботи, вакансії; #новини – цікаві події, акції, новини Канади та світу; #допомога – пошук допомоги або її надання; #житло – пошук, оренда, продаж житла; #підкажіть – пошук різної інформації; #знайомства – пошук нових друзів😉.
-
всім привіт. підкажіть таку штуку. якщо з канадської карти мені прийде на мою канадську дебітову карту достатньо велика сума грошей. ну типу 10к або більше. то як потім бути з податками? як пояснювати звідки ці гроші і чи буде це взагалі оподатковуваться і тп. дякую