Канадська Кібер-Січ
-
Да я це знаю, ми ж з одного міста)) і в пляшку з пепсі як налити віскарік теж))
-
В річі не всюди можна ББК робити, на жаль. А от щодо дрінкати.... Ми зазвичай беремо з собою чашки для кави, п'ємо з них. Голове не палитися сильно та не набухуватись
-
(( ні гуд
-
Вийшов з Волмарт, з кондеру... І як в кісель зайшов)) це в Коквітлм Централ
-
Ну там біля метро нічого нема, бо тільки три станції в місті. Треба буде їхати на автобусі
-
В Річі, це твій ж райончик)
-
Hume park наприклад
-
В річі чи взагалі?
-
В Нью Весті завжди)
-
Але, не всім може підійде. Хоча запропонуй де і коли. І напишемо. Щоб метро не далече було.
-
Як варіант, то Стівстон. Там чудові заходи сонця. Але то край Річмонда...
-
Вчора в мене машина показала +50 в салоні після 2 годин на сонці :(
-
Отож
-
Тема тижня - Україна 20го сторіччя і які наслідки цього періоду найважливіші для нас у 21му сторіччі
-
Робимо нову гілку де будемо говорити про Історію (України, світу, тощо) та які історичні уроки треба знати українцям в Канаді щоб мати правильне націлення на майбутнє.
-
А взагалі може трохи не по темі, але трохи бомбить що багато хто з українців дивиться тімоті снайдера на ютубі. Хотя повно крутого українського контенту на історичну тему
-
Ну шо я можу сказати, Ленін придумав Україну в 20му сторіччі, наслідки самі бачите
-
Як і всі люди навколо нас )
-
Спокійно пили в Кітсіліано на пляжах )
-
Що ми можемо сказати що є спільне між махновцями, козаками Кубані, Петлюрою та Скоропадським? Які основні помилки в державотворенні були в цих людей і що саме вони не змогли зробити так як треба? Чи читали ви їх цитати?))
16 Jan 2023, 06:08
13862/24267
about 18 hours ago