Канадська Кібер-Січ
-
Або ближчий приклад – поляки, вплив їх імміграції у Парижі; і як один із факторів, чому французи дипломатично і військово підтримали створення другої польської республіки, озброїли пол армію і ми зазнали поразки у пол-укр війні 18-19рр
-
Чи нагадує це новим імігрантам Канаду?
-
І як взагалі можно ділити роботу на важку і не важку
-
А шо тоді не важка ?
-
Мене обурює перечень «важкої роботи»
-
У кожного власний досвід
-
Ніт
-
Це зовсім інше, ніж переїхати до цієї країни, щоб заробляти і жити
-
Коли ти приїжджаєш в країну витрачати гроші, щоб потім повернутися до своєї країни, щоб заробити гроші важкою роботою, щоб повернутися знов до тієї країни, щоб витрачати
-
Доречі так, це типа аристократичне таке уявлення що є погані роботи
-
Так а шо вона хотіла не в мультикультурній країні?))
-
Я, наприклад, обожнюю Данію. І для мене це - країна-казка. Але кому я там усралась, ну камон. Якби я туди їхала жити, то прекрасно розуміла б, що буду прибирати туалети і тп
-
Нє, я тут не знаю. Я би гуглив якусь місцеву лігу любительську
-
В Запоріжжі жили меноніти і були цілі поселення накшталт Ейнлаге та Розенталь. По всьому місту досі збереглись будівлі тих часів. Так само, Дніпрогес будували американці і німці. І за час будівництва були відбудовані цілі квартали. Ці дома так само збереглись
-
Євреї не мали своєї держави до 1945, тому вони не були в іміграції
-
Ви перемогли
-
Вогінь, Денисе! Браво
-
Не про це розмова. Що українські імігранти, які жили по за межами України набудували своїм державотворенням в Україні
-
Європа трішки більш снобістська аніж гамерицька земля
-
Я ніколи не боялась боротися за себе, якщо була якась несправедливість. Якщо я сама себе захистити не можу, то ніхто мене не захистить . З приводу важкої праці, теж дивно . Хіба різниця де працюєш ? Якщо виходить гарна оплата і колектив хороший , то чому б ні ?
16 Jan 2023, 06:08
13936/24304
about 2 hours ago