Канадська Кібер-Січ
-
Але я вже заплатив податків на можливу онкохірургію і пару курсів хімії, так що не переймаюсь.
-
Окрім профілактики раку)
-
Та зрозуміло, що місце саме щасливим роблять люди і зрозуміло, що були описані моменти, які у Ванкувері прямо протилежні) Просто сюди люди переїжджають з різним минулим, моя реальність значно відрізнялась в Україні Тому мені не дивно, що люди починають порівнювати Проте все ж у всьому є свої плюси і мінуси, так само як і тримає щось тут людей, яким нічого не подобається
-
...Ви адмін? Модератор почистить всі повідомлення, якщо буде вважати за потрібне. прочитайте, що таке орфографія, пунктуація та етикет. Не подобається, не читайте або подайте скаргу адмінам.
-
Добре, мамо, не сваріться :)
-
Пекельний Дрінкувер!
-
Якщо реально цікаво, то відповім тут у дебатах)
-
всі зрозуміли і з першого разу. не розумію просто цього порівняння. тут люди так бачать вишуканість , ось і все. таке у них сприйняття. просто набрило спостерігати цей явний снобізм від українців. такі всі естети прям. от чесно, хочеться запитати : а де ви всі такі вишукані жили в Україні? мені реально цікаво. бо виявляється, що тільки ми жили в хрущовці, яка була реально зроблена з гівна і палок без перебільшень, їздили на роздовбаних спрінтерах з обйобаними конченими водіями і такими самими таксистами на ланосах, по розбитим в хлам дорогам, особливо в мікрорайонах, сварились зі всякими комунальними службами, бо платиш платиш, а все розвалюється в будинку, їли ту єбану гречку, тому що навіть заробляючи достатньо непогані для свого міста гроші- лосось і креветки з авокадо були якось не в пріорітеті, купували косметику і одяг через 5738859595 перевізників, бо в магазинах один шлак, зустлічали бидло бухе кончене не на Хастінгс, а по всьому місту.. і так можна ще довго продовжувати. при цбому, звісно, я люблю Україну і своє рідне Запоріжжя. я просто щиро не розумію цього постійного масовго піздежа на Канаду. тут чомусь обов*язково треба кожну дрібницю обсмоктати і обісрати, ще бажано блог завести на Ютуб і показувати такі страшні недоліки, як , наприклад, занедбані старі будинки. і так, особисто мені неприємно знаходитись в суспільстві де постійний негатив і нарікання. це нагадує росіян, що сидять в США по 25 років і розказують, як погано, ой погано все. саме тому я і кажу: валізка і білет - це супер вихід із ситуаціі. моя думка така
-
Так і тому і справа. Не треба ні ідеалізувати, ні хейтити. Ти давно був в Запоріжжі? Друзі кажуть, що зараз там жесть контингент. Все стало набагато гірше. Заклади згодна. Але я ще раз кажу, шо місцевим людям це явно просто не треба. Їм і так все подобається. Знову ж таки, ось тобі і супер ніша для закладів хоча б рівня Запоріжжя ). Дороги в Запоріжжі. Ну. Якщо жити в районі проспекту, то може і норм. А якщо завернути в якийсь двір - то все роздовбане. Скільки сотень разів я чула матюки від таксистів, яким доводилось завозити мене у двір. Я ще і вибачалась🤦🏼♀️
-
Мені здається ти трошки перебільшуєш😆😆 Хоч Запоріжжя і не Київ, але в центрі дороги точно кращі ніж в даунтауні 😆 Наркоманів стільки я не бачив ніде у Запоріжжі😆 Щодо закладів, думаю ти і так все розумієш, Ванкуверу до Запоріжжя ще далеко в цьому плані 😆😆 Я не кажу що тут погано, чи тут краще/гірше ніж десь в Європі/Україні. Але є якісь речі які тут об’єктивно гірші, або навпаки ) Просто потрібно усвідомлювати що всюди є свої плюси чи мінуси. Щось хейтити або навпаки ідеалізувати це неправильно 😇