Канадська Кібер-Січ
-
По закону правильного сервіса в БС, я повинен подавати один напій на годину для одного гостя
-
Це ти про Україну зараз ?)))
-
в такій ситуації все може вирішитись не на мою користь) Для мене це країна де взагалі нічого не хочеться вирішувати по ситуації, тому що тут дуже багато чого вирішують люди наділені повноваженнями, а не логіка і здоровий глузд )
-
По любому ))
-
В Україні я цього не відчував якось) може звик просто )
-
Так може і тим мотоциклістам теж дають тікати постійно. Просто вони багаті і їм пофіг. Або вони на лапу дали, бо корупцію ніхто не відміняв
-
Коли мені кажуть, що не можна на мотоцикл гучний вихлоп, тому що можна отримати тікет і ще якісь неприємні речі, а після цього я їду в центр, і угадай скільки за день я чую гучних вихлопів?) А хто вирішує дати тікет чи ні? Правильно, людина наділена повноваженнями. Коли я став на 2 хвилини в дт на аварійці, повертаюсь а там вже тікет, це норма, бо я заважаю всім, а коли бомж ставить палатку на узбіччі і живе там роками , то це нормально, він нікому не заважає) Впевнений що і в Україні є такі речі, абсолютно безглузді, але помітити їх зможуть тільки Канадці, напевно)))
-
Але добре, шо такий закон є взагалі Бо мене бісить, коли мотоцикл пердить, шо аж вуха закладає
-
В тому і річ що це не так і це залежить тільки від настрою поліцейського) Бо там дають не тільки тікет, а ще якусь бумажку з якою ти маєш приїхати в певну установу і показати що ти усунув недолік, а інакше ти не можеш їздити)
-
Може ти просто з тих людей, які хочуть порушувати і потім порішати якщо що. Бо звик так вдома ))
-
Вибачте, але ви зрівняли щось з незрівнянним. Це різні країни і різні історі. В Европі більш бетону та стиль архітектури, який збернженний роками. Люди там відповідно більш консервовані та система більш бюррократична. Тут в Канаді бачення цього зовсім різне як і люди різні! Неможливо і не логічно зрівнювати країни так і міста. Давайте зрівняємо Дубай та Берлін, чи Бангкок з Києвом ? Хоча люди живуть і там і там щасливими❤️
-
Не порушуй)
-
Ну так порушив же. Просто впіймали. А когось ні. От тобі і прикро)
-
Вдома я міг і штраф сплатити бо там це копійки) Але там я знав що якщо мене зловлять на порушенні, то так чи інакше я попаду на лавешку А тут це залежить від настрою поліцейського, а не від того порушив ти чи ні)
-
Дуже влучні порівняння
-
Божееее золоті слова❤️ Приїздять сюди і недоблогери виставляють як тут херово, хоча альо -гараж де воно ідеально??!?! В Італії в Неаполі де бомжі на землі спрять і перехожих за ноги хватають? В Києві на Дарниці де наркомани закладки на дитячому майданчику ховають? Чи Германії поки турист то норм, а коли легалізуєшся і хочеш найти роботу, то можуть в лице сказати « місце спочатку німцю, потім европейцю, а потім розглянемо твою кандидатуру»! Чи може в Дубай де ти живеш на пташиних правах, поки живеш, баронь боже пожалується якийсь саудит на тебе і можуть тебе департувати? Нашим срізь погано, а десь там краще…
-
мені не прикро бо я не порушував і тікети отримую тіки за парковку, але я до цього звик) Я кажу про те, що вирішує саме поліцейський чи покарати вас чи ні. У нього забагато повноважень І ви нічого не можете вдіяти, нічого не зможете пояснити ) бо якщо він вирішив то все, він є закон)
-
Напишіть лист на мейл що в тікеті, придумайте історію🤣 і тут вони всі пробачають такі штрафи. Повірте, я вже тричі писала і відкривала спір на паркування.
-
Якщо це приватна парковка була то 10 днів на деспют, а якщо сіті парк то більше. В залежності як напишете лист… можуть зменшити штраф чи анолювати, а фото то таке 🤣
-
Та ладно в нас також поліцянти стояли на дорозі і виписували скільки хотіли, в залежності від настрою та від сезону. Якщо перед НР чи Паскою капець як здирали гроші🤪
16 Jan 2023, 06:08
14314/24276
about 14 hours ago