Канадська Кібер-Січ
-
Так
-
Сорян,що ви не розумієте риторичних відповідей! Зараз спробую об‘яснити як дитині і першому класі. Ми можемо знайти різну статистику стосовно різних країн(міст), накшталт по кримінальності, НВП, ФЕЗ, ЗПК, чисельності, смертності чи ще чогось. Ті числа/графіки не можуть вам сказати що та чи інша країна 100 % краща, але люди живучи в номінованій країні/місті не такі щасливі і не такі задоводені як по вказаним даних, бо у кожного свої критерії! Ви рівняєте Німеччину та Канаду, це ж зовсім різні країни по всьому! Стилю життя, поняттям особистості людини, законам, архітертурі, особливості відкриття бізнесу і так до нескінченності. Логічніше тут місто вибирати і зрівняти в одній країні, але не країни точно!
-
Все ок, єдине, що я би запропонував усім без пасивної агресії, накшталт "поважний/шановний" чи вище в інших гірше було, тепер розумію чому гілку ту назвали "пекельною", однак чати і створені для приємного обміну думок, а не для того, щоб стартувати один проти одного, а потім кожен захищається)
-
І вчіть локалів задавати такі питання ватникам) Одразу все стане на свої місця.
-
Сьогодні таке саме почули на СТО, але є момент. Люді ватні приїхали задовго до повномасштабки. Тому тут треба враховувати контекст і питатись, де людина жила останні три роки, яке ТБ дивилась, чи бачила москальски ракети, які летіли з БНР.
-
У Львові так це було)
-
Так, я Вас чую, однак мені здається Ви до цього порівняння країн/міст дивитися крізь призму "щастя", як Ви кажете люди і в Бангкоку і Києві є щасливі, як Ви згадали де люди реалізовуються чи заробляють гроші, також впливає, які в людей цінності тощо - це все правда, це все відіграє роль, а я оцінив лише з точки зору мого "комфорту" та бачення сучасності – перебування на вулицях, їх загальний вид та демографію/серед кого ти. Якщо я буду не поверхнево оцінювати, які в мене відчуття коли я стою на Кінгсвей серед китайців і коли стою на Курфюрстендам у Берліні, а занурюсь до Вашого рівня, то там незліченна кількість факторів, але якщо коротко, то, звісно, задоволення від міста/країни залежить від Вашого контексту: 1) яка у Вас робота, які фінанс можливості 2) яке у Вас оточення 3) яке житло 4) з ким спілкуєтесь 5) як і де відпочиваєте у цьому місті І от все вище і створить картину/сприйняття чи подобається місто чи ні
-
Хочу ще сказати посвоєму досвіді, це моя напевно 4-та імміграція. Коли живеш не як турист ти розумієш твоя країна і чи зможеш там себе реалізувати. Напр, ми прожили до війни в Германії, а Ірані, в Єміратах і в 2020 знову повернулись в Україну. Лише в Ірані та Україні, зрозуміла що тут можна вийти за рамки стандартного заробітку(це і я, і чоловік). Ви правильно сказали, багато залежить «з ким ви спілкуєтесь» багато від чого залежить і ключовий момент. Такі люди вас можуть підняти і так і опустити. Квартира і місця відпочинку, то фінансове - наживне. Тут в Канаді, я бачу можливість легкого старту для бізнесу, повага як до особистості, легкіть спийняття дітьми цієї країни в плані мови і стандартів.
-
Угу угу цікаво, дякую, що поділилися