Канадська Кібер-Січ
-
Добрий ранок Є якійсь новини ?
-
Блін Я сподіваюсь, шо вдасться спастися, якомога більшій кількості ...
-
Та ясно, шо хочуть Я своїх якось вивіз на Закарпаття з усіма речами, так вони через два місяці самі знайшли варіант, як повернутися ...😆
-
Привіт, оплатили бенз на один бус з донатів. Те що я знаю- Олешки все погано, добратися туди не можуть. Тільки дронами води трохи відправляють. А ця жінка не відповідає вже, сподіваюся в неї просто сів телефон. Наші волонтери роблять все можливе, допливають куди можуть, але ситуація жахлива. Дуже багато загинуло худоби, коней, тварин в цілому, просто жах. Починає трохи вода відходити, але в місцях які в ямі ситуація не покращуєця поки що. До моєї квартири в Києві привезли 2 сім’ї. Закупили їм саме необхідне, але вони вже хочуть додому🤯😅
-
Це дріб’язок Дай Бог сили цим людям
-
Всім привіт. Можливо хтось мене вже знає ,можливо з кимось познайомимось. Я перукар з New Westminster. Досвід роботи 18 років . Також останні 5 років в Україні працювала як вчитель -колорист. Якщо комусь потрібні послуги перукаря або ж інші питання є , пишіть з радістю відповім і стану вашим майстром. ❤️😎🤗
-
Ми с ТD та BMO поповнюємо Монобанк майже без проблем
-
Нема слів досі
-
ХЕРСОН ПОТРЕБУЄ ПІДТРИМКИ Терміновий збір коштів на ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ДЛЯ ТВАРИН ХЕРСОНУ😿💔 Благодійний фонд "Ніка Україна" їде на Херсонщину ДОПОМОГТИ ТВАРИНАМ👇 Корма сухі 🍚 Заспокійливі препарати ❤️🩹 Краплі від паразитів 🪲 Таблетки від гельмінтів 🦠 У такий час ми просимо об'єднатися всих небайдужих людей та долучитися до допомоги 🙏❤️ Суму не фіксуємо. Ми зробимо закупівлю на стільки скільки зможемо зібрати та відправимося до Херсону. Звіт ви зможете побачити тут t.me/LookForMe_animals По всім питанням @vilshanovskyi 💔Офіційний рахунок фонду: http://surl.li/fkajb 💔Карта ПБ:4149629358699312 (Вільшановський О.О.) 💔КартаМоно:5358380880311520 💔Банка Монобанку: send.monobank.ua/jar/4zqXanrwAb 💔PayPal: [email protected] 💔BTC - bc1qp9u0p8ug55t6g7srvs3jjjz46fat7czqla64v6 💔ETH - 0x962c0215d53b87ECbdF364F19f0206ecC5581594 💔TRX - TCMF6KFEwLqtHm7BSDe1vYcqFuX5hHkdL9
-
Щойно опублікував три вкрай важливі твіти для екологічних організацій світу з закликом на їхню підтримку та дію. Прошу кожного поширити ці твіти та тегати перелічені там організації (або світових активістів) і просити звернути увагу на проблему потоплення росією Півдня нашої країни. Перший твіт є основним, інші два містять перелік наслідків та перелік порушень рф.
-
twitter.com/ICRCPresident?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor Це твіттер голови червоного хреста. Починайте закидувати ії питаннями де їх реакція і питати яка в них позиція і коли вони прибудуть в місцевість подій з 2х сторін і почнуть надавати допомогу. Це не менш важливо ніж мітинги сьогодні! Весь їх твітер повинен бути в питаннях до них! Поширюйте це повідомлення далі!
-
💲Білєти: riotheatretickets.ca/events/25721-luxembourg-luxembourg
-
ЛЮКСЕМБУРГ ЛЮКСЕМБУРГ 📽️Більше кіна! Більше ніж кіно! В понеділок 12 червня ви маєте там бути з друзями, на це є купа купезна причин: ✨Фільм з англійськими субтитрами, тобто беремо з собою канадійчиків. І угараємо з ними, бо вони вони угаратимуть з нас, бо ми угараємо з фільму, де угарають Аміл і Раміл, а ми всі знаємо що це угарання особливого левелу. 🌟Підігріватимуть настрій пред показом кращими стендапами резиденти UAFUN Владислав Щербій та Михайло Біляк . Щоб було атомосферніше збиратись. 🍺Нагадаю, що в Ріо прекрасний сидр, фільм 16+, так що можна. Та навіть корисно. Будете активніше плескати після фільму. І всім передавати легкий шарм вдячного глядача. 🔝Фільм - шо тут казать. Все ясно. Тю. Super must vip elit see для кожного, бо то вже класика. 💭Після фільму ми поговоримо з режисером Антоніо Лукічем. Можна буде особисто вислати лучікі добра, спитати чому так довго не було його нового кіна, як це бути творцем високоінтелектуального контенту з високим змістом суржа… ну абощо - аби щось.