Канадська Кібер-Січ
-
Зо за прутня? Це гілка для дебатів
-
От такої, зробив компліман дівчіні, впевнено виказав свою думку - що українськи дівчата найкращі (думку не зміню, бо впевнений, жодного аргумента проти - з підтвердженою твердженням). І ось…. Виползли у когось підсвідомі комплекси і стереотипи: земля хуйня, на марсі краще. Ви ще згадайте моськовітське «піздить значить любить»…
-
Олєжек, дякую тобі велике що ти повертаєш це чудесне обговорення. Тут був срач на мільйон, а товариш Д П розігнав весь кайф панам
-
Чи можно статистику про сувцідність у 5 разів? Ну і про «квіточка в‘яне» попросила знайома спитати - це про що?
-
Да їм насрати що відбувається з лівим, ви як Малі діти…. Донецькі мчс, пожежні…
-
Коріпаснью мій фб: Панство, гуртуємось. Вибачаюсь перед справді постраждалими. Але на фронті гинуть хлопці, а дехто отримує поранення …. І ви збираєте на песиків .. ліцеміри. Я добре знаю що там був заповідник і загинули десятки диких лошадей. Що лошадку дорого спасати? Гуртуємось, збір лише на поранених і йопта дрони…
-
Просить врубати рації і записувати на все що є. Слінк працює, пройти не можуть за гп
-
Ми з чоловіком думали іти, але будемо дивитися по погоді, бо якщо буде дощ, то там дуже мокро буде
-
Привіт! У серпні планую летіти до України. Місцеві волонтери, підскажіть, будь ласка, яка процедура на таможні, чи потрібні якісь документи, якщо везти звідси мавік? Дякую.