Канадська Кібер-Січ
-
Чи можно статистику про сувцідність у 5 разів? Ну і про «квіточка в‘яне» попросила знайома спитати - це про що?
-
Да їм насрати що відбувається з лівим, ви як Малі діти…. Донецькі мчс, пожежні…
-
Коріпаснью мій фб: Панство, гуртуємось. Вибачаюсь перед справді постраждалими. Але на фронті гинуть хлопці, а дехто отримує поранення …. І ви збираєте на песиків .. ліцеміри. Я добре знаю що там був заповідник і загинули десятки диких лошадей. Що лошадку дорого спасати? Гуртуємось, збір лише на поранених і йопта дрони…
-
Просить врубати рації і записувати на все що є. Слінк працює, пройти не можуть за гп
-
Ми з чоловіком думали іти, але будемо дивитися по погоді, бо якщо буде дощ, то там дуже мокро буде
-
Привіт! У серпні планую летіти до України. Місцеві волонтери, підскажіть, будь ласка, яка процедура на таможні, чи потрібні якісь документи, якщо везти звідси мавік? Дякую.
-
Всім привіт. Тут є fusion festival. Це фестіваль їжі де представлені кухні народів світу. Організатори включили туда росіян. Треба всіх допомога щоб їх звідти прибрати. Я вже від себе написав листа (це один з шагів). Прошу всіх доєднатись теж. [email protected] - це їх імейл. Також зараз цим займаються інші наші організації. Це великий фестиваль і росіяни там не повинні бути.
-
Думаю, якщо через декілька років все норм тут буде, то після отримання резиденства переїду в якусь північно-східну провінцію, частково (відсотків на 25) із цих думок.
-
Доброго дня! У суботу Компанія Grimm's Fine Foods буде провадити безкоштовно м’ясну продукцію першочергово для матусь які перебувають у Канаді з дітками без чоловіків та людей віком 60+ котрі приїхали до Канади по візі CUAET. Ковбасна компанія Grimm's Fine Foods має часникові, українські та польські ковбасні ланки заводу. Сім’ї можуть вибрати різноманітні смаки. Будь ласка подбайте про власну сумку чи торбинку заздалегідь. Ми не зможемо провадити безкоштовно торбинки і таке інше для пакування продукції. 🗓️ 10 червня ⏰ 11 - 12 год 📌 501 4th Ave, New Westminster Увага! Кількість продукції обмежена. Просимо заповнити реєстраційну форму за посиланням: forms.gle/iuxuyqZ8QSfWEEny5 Гарного дня та до зустрічі!
-
Доброго дня! У суботу Компанія Grimm's Fine Foods буде провадити безкоштовно м’ясну продукцію першочергово для матусь які перебувають у Канаді з дітками без чоловіків та людей віком 60+ котрі приїхали до Канади по візі CUAET. Ковбасна компанія Grimm's Fine Foods має часникові, українські та польські ковбасні ланки заводу. Сім’ї можуть вибрати різноманітні смаки. Будь ласка подбайте про власну сумку чи торбинку заздалегідь. Ми не зможемо провадити безкоштовно торбинки і таке інше для пакування продукції. 🗓️ 10 червня ⏰ 11 - 12 год 📌 501 4th Ave, New Westminster Увага! Кількість продукції обмежена. Просимо заповнити реєстраційну форму за посиланням: forms.gle/iuxuyqZ8QSfWEEny5 Гарного дня та до зустрічі!
-
Дрінкінг тудей?
-
Якщо вони не заборонять узьких, то можна прийти туди з прапорами, стати біля їх кіоска смердючого і влаштувати саботаж