А в будинку взагалі не можна курити, чи тільки марихуану? Не думаю, тому так, як вони шмалять, не важливо що. Це буде доводити що ви говорите правду.
Бо як ви будете говорити з поліцією? Не має вирогідності, що вони приїдуть коли ті будуть шмалити
Ну і по досвіду знайомих скажу що вам доведеться змиритися:) бо управляючим компаніям з цим лінь розбиратися, вони не будуть розривати з людиною контракт через траву
Я живу на другому поверху, на першому магазин взуття. Раз на місяць вони влаштовують вечірки з бухлом і гучною музикою на 50-100 людей до 3 ночі. Кожного разу я дзвоню в поліцію приїхали вони 1 раз з 6. Попросили не вмикати голосно музику і поїхали, через 10 хвилин музика знову грала:)
Такий запах стоїть, що навіть якщо б через годину приїхали, то почули б, але ніхто не приїде. Вчора в головному офісі в мене записали номер телефону, обіцяли передзвонити, але… на жаль
У вас менеджер не хоче щоб курили, він може і штраф виписати і контракт розірвати. А якщо менеджеру без різниці і це просто формальність то зробити важко щось
Ну що друзі, наша політична перемога #2 де ми як спільнота приймали участь. Терористичних символів і представників не буде на фестивалі їжі! Уважно вчимося мезанізмам того як працює демократичне суспільство і як в Канаді можно змінювати хід подій.