Канадська Кібер-Січ
-
Таке питання, хто брав пас на Граус? Буду їздити за Камбі, можем скооперуватись з дорогой (паркінг я взяв на сезон)
-
Привіт! Шукайте на маркетплейсі. Пишіть детальне повідомлення власникам. Я писала прям «нас стільки-то +кіт, роботи немає поки що, але шукаю, маю збереження такі то. Які звички. Як сильно вам сподобався варіант оренди»
Можливо suit (підвальчик) у господарів буде спочатку легше знайти.
-
Давайте мені курсову 😢
-
Яка щє курсова?😂
-
Така на 40 сторінок і на дуже тупу тему😢
-
В Канаді чи в Україні?😂
-
А шо за тема?
-
В Україні "Елементи аналітичної геометрії у шкільному курсі математики. Методичні рекомендації"
-
Sport junkies або market place
-
Ми на перший час обрали Airbnb, можна знайти дешеві варіанти для винайму на місяць, і зняли до березня щоб за цей час знайти роботу і + мати від лендлордів мінімальні рекомендації, це вже буде перевагою
-
Привіт. Психолог. Напрямок - стосунки 😎
-
Цікаво чи є тут хтось з маленькими дітками, чи тут здебільшого ті в кого забагато вільного часу ?)))
-
А чим маленькі дітки заважають? Навпаки більш цікаво перед новим роком, багато місць куди сходити можна
-
Питаю не для того аби ставити експерименти над вашими дітьми, просто в самого дві дитини і вони частенько хочуть погратися з іншими україномовними дітьми
-
не заважають, просто тепер в мене майже весь графік обертається навколо них
-
Якщо вам і вашим діткам потрібна няня, я зараз шукаю работу.
-
Вони зараз більше друзів шукають
-
Для пошуку работи є декілька основних online ресурсів: indeed.ca, Glassdoor.ca, LinkedIn.ca
-
Дякую.
-
Для пошуку роботи няні LinkedIn не працює, спробуйте зробити пост в комьюнити групах в фб: тіпа new west
153/24267