Канадська Кібер-Січ
-
Так, івент робити не буду, хто хоче завтра на хайк прогулятися?
-
А де у вас мафія збирається? Поки бачила лиш російську і англійську)
-
Підскажіть, будь ласка, о котрій потрібно приїздити до Стівстону, щоб встигнути купити свіжої рибки?
-
Де не питання, ми можемо і в мафію, доречі років 6 тому була, ми у приміщенні української церкви збирались. Але вона швидко стала «какая разніца руськоязиковою»
-
Addington Lookout - High Knoll - Lodge - Fern - Quarry on AllTrails www.alltrails.com/trail/canada/british-columbia/addington-lookout-and-high-knoll-via-lodge-fern-and-quarry-trail?sh=7qwwia
-
Є краще альтернатива?
-
Що до завтра, погоду не вангую, але на цьому хайку був декілька разів, чисто 6,5 км відпочити з ревордом (вид був класний) Addington Lookout - High Knoll - Lodge - Fern - Quarry on AllTrails www.alltrails.com/trail/canada/british-columbia/addington-lookout-and-high-knoll-via-lodge-fern-and-quarry-trail?sh=7qwwia
-
До 2і, але якої. Там вже ринок для туристів. Як каже мій друг - був би ти тут о 1980 …
-
Який сезон ведмедів? Потім в них що, переліт у теплі края? Жартую. Я їх там бачив, але тільки на парковці. Ми йдемо підготовлені - тому ведмедики будуть приємним бонусом
-
18.06.2023 легкий хайк. 6 км релаксу і ведмедиків (якщо пощастить) старт з парковки о 10:00 АМ. Addington Lookout - High Knoll - Lodge - Fern - Quarry on AllTrails www.alltrails.com/trail/canada/british-columbia/addington-lookout-and-high-knoll-via-lodge-fern-and-quarry-trail?sh=7qwwia
-
Ось і приклад, комусь и даблдабл кава, а комусь і маленька Італія не те.
-
Чим раніше, тим краще Вони починають о 8 ранку здається Ми були о другій, працювали лише три шхуни з однаковим маленьким вибором
-
Це як, де купити свіжу каву, тут потрібно дивитись, що саме ви шукаєте
-
Я про рибу подумав))))
-
Я на Стівстоні купую лише у сезон кріветоси та чорну треску, бо сам не можу спіймати