Канадська Кібер-Січ
-
Я на Стівстоні купую лише у сезон кріветоси та чорну треску, бо сам не можу спіймати
-
З цієї копії зробили муві, що ми дивилися у імаксі - українською «місія сіреніті» здається …
-
Купив нередаговану (common, відрпрану іншим шляхом) і іншу версію Firefly… всього 10 американських, дивлюсь) хтось на таке заляпає ? Пам’ятаєте наш 2004-2007? Віскарь нажаль 1996. Я офігіваю, що ми пропустили
-
Дякую тому, хто закинув мені за хв українську версію від фанатів firefly від hd різка і безкоштовно) я за це англійською гроші сплатив
-
Зараз 100500 таких проектів робиться тут, у Ванкувері.
-
Канаді і канадійцам (канакам) не просто не пох..(москаль сленг), вони допомагали нам з першого дня у 2014 і допомагають зараз. Зараз це залежить трохи і від нас, чи будуть допомагати Україні і надалі. Чи сховаємось ми як деякі нації під ковдру канаків, чи є в нас самоповага, чи ні? Ім’я ваш перший ключ - чи ми як приспосабленці станемо «клоі, джейсонам, Річардом».
-
Клас, то підтверджує, що херітейдж будут продавати (італійці також потребують справжньої свинини для пасти). В мене ще є, з таким попитом почну солити завтра і віддам безкоштовно тому хто заїде