Канадська Кібер-Січ
-
Я вважаю, що місія українців хто знаходиться в інших країнах то є постійна підтримка Українського Війська, хто як може. Всі ви 100% знаєте куди донатити, і у всіх є люди або фонди що ви підтримуєте. Сьогодні 6 грудня - День ЗСУ! Не забуваємо підтримувати ЗСУ, і бути міцним тилом та допомогою для них!
-
Пздц оце такий срач, шкода що не встиг. Перше і найголовніше завдання кожного чоловіка і батька це сімья, здоров'я і майбутнє дітей. Держава на другому місці. Не буде українських сімей. Не буде держави. Зараз наш батько (тесть) на війні, загине він - піду я. Але до того часу моїм завданням є запевнити життя моїй родині. Жінка сама не вивизе дитини житла і роботи а навіть якщо так то як я маю себе почувати через це?
-
Не знаю чи слухає шановне панство «Радіо Вєра». Це сілнистсько- російскомовна радіостанція, що візає у Ванкувері 96,1Fm з 8 до 10 години ранку. Часом вони запрошують відморожених рашистів типу Хазіна чи Максима Щевченко. Завтра планується нфір з незрівнянним Романом Цимбалюком. Зазвичай, у ефір дзвонять фанати русішфюрера а Роман дає їм шикарний відлуп. Сподіваюсь у Київі не буде великих проблем з нлектрикою і завьра Цимбалюк знову вставить цим вилупкам