Канадська Кібер-Січ
-
Я добре пам'ятаю напад на Грузію і Ющенка котрий поїхав від імені України підтримувати їх, техніку котру ми їм передали, і ставлення до грузин як до братів, при чому реально як до рідних, бо їх нищили і принижували. Ні до одного з народів зі складу радянського гулагу українці ніколи не були настільки прихильні як до грузин
-
Ну і економічно Україна пускала Грузію на свої ринки, коли русня і їх щур Оніщенко забороняли вино грузинське, а ЄС не пускали їх у свою зону торгівлі
-
Я зростав і вчився поруч з грузинами і мені не було все одно, що звісно мій персональний досвід, але не знаю тих, кому було все рівно
-
А на питання українців грузини скажуть, що то не вони, а злий іванішвілі їх примусив
-
Оце їм норм
-
І тоді ваня привезе ще свою дівку, колег, офіс відкриє куди не найме жодного грузина
-
Видати картку
-
Дати йому фоп оформити
-
Обслужити ваню у ресторані
-
Сумно, що грузини все це добре знають, але виявилось, що то все для них не так і важливо, їм важливо здати хату харошому ванє програмісту поки він перетягує свій бізнес туди
-
Ну так то басейн Чорного Моря, цього теж не мало
-
Доречі я на лінкедині так перевіряв якось деякі студії з моєї галузі, котрі писали, що вони «грузинські», а виявлялось, що у штаті 0 грузинів, а насправді це просто зашифрована русня