Канадська Кібер-Січ
-
Друзі всім гарного дня! 🎬🍿 Вже цієї суботи, 1 липня о 15:30 за численними проханнями, ми ще раз показуємо український анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня» у Ванкувері! 🌿💕 Це крута нагода провести час з сімʼєю та друзями, а дітям до 4 років вхід безкоштовний! Попередні квитки $23 | $25 безпосередньо перед фільмом riotheatretickets.ca/events/26318-mavka-the-forest-song?fbclid=IwAR0yVMov4e_mDSlf5SyPQ1Jv7IOCyAtni-3GHIvlGyBjCqydhSP_AouO29I
-
Це благодійний показ?
-
Are you a Business man or woman, Politician, Engineer, Footballer or any Athlete, Actor, Actress, Student, Artist, Civil worker or you are of any social condition... And you seek to be successful in all your endeavors, obtain help in your political career, obtain promotion in your workplace, grow your brand or business both locally and internationally and be known worldwide. Obtain wealth, power, protection and fame. All this you will achieve when you are initiated into the brotherhood. Send a Direct message if interested in becoming a member of the Brotherhood @Illuminati_fraternity0000 @Illuminati_fraternity0000
-
👋 Ми наймаємо співробітників, які можуть розміщувати оголошення про оренду або працювати нянею, 200 доларів США щотижневі платежі, будь ласка, надішліть повідомлення для отримання додаткової інформації Дякуємо!
-
-
Ukrainian BlueYellow Art запрошує громаду на благодійний майстер-клас з мотанок 👇🏼 Будь ласка зареєструйтесь тут: forms.gle/A2wQNHSc4h8SGLwR9 $50 з людини за участь 🙏 Motanka Workshop by BlueYellow Art - event to be held at Ivan Franko Society Centre, on Sunday on July 23 2023 from 11:00-15:00. 5311 Francis Road, Richmond, $50 per person Refreshments will be served. Pre-registration required: forms.gle/A2wQNHSc4h8SGLwR9 Слава ЗСУ!
-
-
Команда України приїжджає до Канади. Жіноча юніорська збірна України з софтболу прибуде 7 липня для участі в Кубку Канади 2023 року в Сурреї, Британська Колумбія. Цей міжнародний турнір проходить у Софтбол Сіті в Сурреї з 7 по 16 липня. Подія 2023 року стане наймасштабнішою в історії турніру та в історії Канади, у якій уже підтверджено участь понад 1500 елітних спортсменів, у тому числі національна збірна Канади. Турнір спрямований на те, щоб подарувати українським гравцям і всій делегації неймовірний досвід. Приходьте в Софтбол Сіті вболівати за збірну України. Вони зіграють у такі дати: 10 липня - 20:30 - Україна проти Delta Heat 04 11 липня - 10:30 ранку- Україна проти Fraser Valley Fusion 05 11 липня - 15:30 - Україна проти Aloha Breeze 18U 12 липня - 14:00 - Україна проти GA Power Золото 04 13 липня - 10:30 ранку - Україна проти Prairie Renegades U19 13 липня - 15:30 - Україна проти Snohomish Shock 18U Наступні плей-офф - додаткова інформація буде доступна Квитки можна придбати біля входу в парк або перепустку на весь турнір можна придбати за адресою: canadacup.com/tickets-2023/. Перегляньте на цьому веб-сайті розклад усіх ігор, які грають команди-учасниці. Збірна Канади грає в жіночому дивізіоні, більшість ігор о 18:00. Для отримання додаткової інформації про турнір відвідайте: www.CanadaCup.com
-
Панове, всі шукають роботу і багато кому це не так просто може датись. Це нормально і я хочу поділитись своїм досвідом і трохи підтримати всіх тих, кому теж зараз цей шлях треба пройти Я за освітою перекладач, але ніколи не працював саме перекладачем, трохи викладав у приватних школах, але моя англійська сильно деградувала, тому мені при всіх плюсах теж довелось іржу з мозку стрясти. Працював я три останні роки на фрілансі (я 3д художник) тому вже забув як з людьми комунікувати у реальному світі. Тому ніяких супер сошл скілз у мене теж нема. Приїхавши в Канаду після довгого періоду у Європі у мене взагалі не було розуміння як старт робити. Тому почав як всі. Зробив з 20 резюме на різні топ вакансії з професії, надсилав електронні версії і носив особисто, щоб поспілкуватись і трохи пізнати місто. Це доречі допомагає. Але це чисто на удачу надія, що мене десь би взяли так швидко у моїй сфері професійній. Тому треба до цього ставитись нормально. На це потрібен час. Паралельно я створив собі з десяток резюме на різні вакансії типу дішвошера, помічника столяра, будівельника і тд. Так у мене досвіду у цій сфері нуль, але це нормальний початок для того, щоб закріпитись. Ну і записався у Ворк Бі Сі. Куди ще не ходив. При цьому у мене вже навіть була перша робота. Про неї і розкажу. Це був типографічний цех, котрий друк робить на одязі. Я в цій темі розбираюсь трохи, бо як художнику мені доводилось працювати з софтом котрий використовують ці компанії. Як я її отримав? Тупо приніс резюме на адресу фірми з вакансії. Знаєте скільки я там працював? Рівно один день. Мене взяли на роботу легко, принось доки і починай, 20 доларів на годину з можливістю підвищення після випробувального, фул тайм одразу, але за перший же день я встиг зрозуміти, що це тонучий корабель. Співробітниця на місце котрої мене найняли працювала там декілька років, зав'язала на собі всі процеси і лише вона знає як там все працює. Працювати їй залишилось 4 дні, за котрі вони повинна (а насправді їй похуй) навчити мене всьому що знає. А там все від спілкування з клієнтами, до розбору баз даних, типографічних аспектів і чеків з відправкою товарів. Кароч 3 роботи в одній. З одного боку ось вона та бажана робота "у офісі", з котрою навіть можна отримати PR, а з іншого боку це стресова каторга у котрій ти будеш крайнім при будь якому пройобі. Поговоривши з босом контори я зрозумів, що єдина опція для мене це навчитись за 4 дні, ніякі інші сценарії повільної інтеграції у процес роботи неможливі. Ну і я йому сказав, що нажаль це робота не для мене. При цьому я можу уявити як постраждає його бізнес коли ця дівчина піде. Це я до чого. Я меньше місяця у Канаді. Легкого шляху не буває. Всі ми тут прокладаємо свій непростий шлях по життю. І єдина стратегія це шукати роботу не пузо гріти, а будь що де за вашу реальну працю вам гідно будуть платити. Тому так, це може бути мийка посуду, або будівництво. Намагайтесь знаходити час возити резюме у невеличкі компанії де рішення приймають на місці, бо великі мережі затрахають вас своїми 10 етапами відбору на позицію миття унітазів. Індід це справжнє лайно, мені ні єдиного разу там ніхто не відповів, але регулярно приходить спам про те, що я "підхожу" на ту чи іншу вакансію, використовуйте його лише для пошуку вакансій, але відсилайте резюме на пошту прямо у компанію, або носіть особисто. Ворк Бі Сі спробую у п'ятницю, дізнаюсь як ця штука працює. Можливо знайду роботу на будівництві чи шось таке. Розповім) Тому не слухайте всяких дебілів, котрі вам розкажуть, що це з вами щось не так і їм все далось легко само собою. Ми знаємо, що легко нічого не буває у цьому житті.
-
Вітаю. Шукаємо man with a van. Може хтось допомогти переїхати? Маємо: 3 валізи, 2-3 великі коробки (загружатимемо і вигружатимемо все самі, потрібно тільки відвезти) Їдемо: з South Cambie в район Trout Lake. День: п'ятниця (вечір) або субота 1 липня (ранок) Пропонуємо 50$ Дякую🌷
-
Всім привіт. Дуже треба порада. Питання не критичне, але буду вдячна якщо підкажете. Живу в даунтауні вже 5 міс, жила лише тут. Класне місце на першій лінії сансет біч, гарно, двіж, багато молоді, стенлі парк-є де погуляти. Але мені шось так набридло шумне місто. Порадьте якесь містечко, шоб також була вода, ліс, але якось свіжіше. Хочеця чомусь в невелике містечко чи село😅шоб і добиратись до цивілізації було норм, школа щоб була, інфраструктура, але спокійніше. До роботи не прив’язана, але шоб і зручно було добиратись до Ванкуверу. Сюрей, бернабі не хочу. Не знаю навіть шо хочу, але щоб природа була гарна. Дякую!