Канадська Кібер-Січ
-
Все супер але в нас тут українська мова в правилах чатіку
-
Всім привіт! Троє дорослих шукають житло по вітці Sky train Metrotown, Edmonds, New West. 2 bdr 2 bath. Якщо хтось чув/знає про таки варіанти або шукає нових квартирантів на своє місце в звязку з переїздом, будь ласка, напишіть в приватні повідомлення 🙏 Дякую за увагу та час!
-
Всім доброго дня друзі, таке питання хто буде летіти до Ванкувера з України найближчим часом. Треба привезти документи за винагороду)
-
Мої дорогі дрінкуверці! Запрошую вас послухати виступ мого колективу “Kolo” в цю суботу, о 18:00 в Holy Eucharist Cathedral. Буду безмежно вдячний і радий вас усіх бачити. maps.app.goo.gl/MbhQ58VgSzhEHKYT7?g_st=ic
-
Нужен помощник повара. (Женщина)Работа в Maple Ridge, официально, также нужна машина и английский язык. Все вопросы в личку, скину телефон менеджера
-
Мова групи українська
-
Не поняла?
-
Якщо що в нас українська
-
Мова групи українська:)
-
Як кухар, що був на одній їх локації, не рекомендую. Але це тільки моя думка
-
Я креслив ще в архікаді 16, потім закинув то все. Є шанси?
-
Ну тут Ревіт і Кад. Все аналогічно. Але підлаштуватись треба. Ну всі говорять, що вивчають софт і таке інше.
-
Всім привіт Подивився лекції, дякую і все ж деякі питання не закриті, допоможіть плиз з відповідями 1. Чи можна відкрити self-emloyed якщо SIN починаєтсья на “9”? 2. По якому способу(типу) будуть оподаткові отримані доходи на ФОП в Україні і чи будуть взагалі якщо людина живе в BC з 01 March? 3. Наскільки популярно і часто оподатковувати доходи як отримані НЕ в Канаді і НЕ на канадський ворк перміт? 4. По якому типу оподаткування проходить людина яка працює на НЕ канадську компанію( наприклад компаня роботодавець в Естонії або США) але живе в BC через CUAET? Дякую 🙏
-
Блін, і сміх і гріх 😅
-
Сумно (
-
«Продаю ботинок в связи утраты ноги на Запорожье», - окупант сидить на Барахолці Волгограда. Історія російського бізнесмена. WARSHAL
-
Тетянко, а це здається весело
-
протез там, нога яка залишилась - їх вбувати у щось все ще треба
-
ну було б бажання.. а взагалі незрозуміло, інша ж нога залишилась
-
Наша арта ювелірна, але ж не настільки )
16 Jan 2023, 06:08
16470/24350
a day ago