Канадська Кібер-Січ
-
В Airbnb немає застави тільки денна оплата ніби
-
Якщо треба поволонтерити, я б із задоволенням
-
Ні, це була відповідь на інше питання. Хоча дивно, з мене орендаторка на Airbnb взяла заставу, але невелику і пізніше віддала 🤔
-
І пишіть власнику
-
Визовіть поліцію
-
То піпєц
-
Він знову прийшов, чути крики, требує гроші в неї
-
+ airbnb
-
Подивись хоч яркого він розміру, а то може дріщ, то скажеш щоб йшов нах..й
-
Але я вже останній місяць
-
Поліція сказала що не можна здавати кімнату на еренбі та так як мені одночасно довгостроково
-
Поліція вже на місці
-
Але лендлорд тоже. Ми могли залишитися просто доплативши, мій другий сусід теж жив десь приблизно 6 місяців з жінкою, і пропонував йому більше, він не захотів і сказав що його мати переїжджає а сам почав здавати житло на аірнбі
-
Це одна з причин страйку Airbnb , що вони вбивають ринок доступного житла. В них багато на цей рахунок жалоб. В деяких європейських країнах вже введеніг обмеження а додаткові податки якщо здаєш житло на Airbnb. В деяких заборонили цей сервіс. Бо люди виселяють людей з достроковою орендою та роблять Airbnb , виходить що середня ціна довгострокової оренди також зростає
-
тримайте в курсі. а які заходи вжили поліціянти? оштрафували? виселили чи ні цих горе орендаторів? чи ще ніч з ними провести треба? що з вашим йогуртом та полоскалкою, моральна шкода - компенсують😁?
-
Це нічого не змінює)) Просто цікаво стало шо ж воно
-
Я не експерт особисто. Просто я дивилась серіал Shameless
-
Треба для куріння креку саме
-
Нічого вони не зробили) сказали ну ну ну і все
-
Може крек?
16 Jan 2023, 06:08
16550/24350