Канадська Кібер-Січ
-
Крек пайп. Крек це кристалічний кокаїн. Його висипають в скляну трубку, нагрівають запальничкою і вдихають пари.
-
Не наркоманів а vulnerable persons who couldn’t find another way to cope their trauma
-
Не можна їх засуджувати шеймити за стігматизувати
-
На Breaking bad більш схоже
-
Просто це хвороба
-
Вони такі ж люди
-
Та нє
-
Та це до вживання наркотиків вони були vulnerable person. А після того як подсіли, то уви:(((
-
Героїн наприклад з 1го прийняття змінює зміню фізичний стан мозку в 90%+- людей (я читав дослідження). І залежність потім не лікується і стає хронічною. Наприклад ти знаходишься в пиздеці, зрозуміло що у всіх різні обставини. Але зараз купу можливостей робити вибір якщо із самого початку ти здорова людина. (Звісно що і тут ситуація теж індивідуальна). Але взагалом зараз при доступності любої інформації, досліджень, можно зробити вибір не робить це, а зайнятись своєю депресію через інші методи.
-
Ну це хвороба яку людина вибрала по своїй волі. Так хто їх засуджує. Просто є факти
-
Ок. Людина що, не сама приймає рішення зробити або згодитися на ін'єкцію героїну?
-
Ви ж тут не перший рік живете, тут інша повістка, не можна казати шо то їх вибір чи не дай Бог провина))
-
І якщо ми кажемо що це ой там хвороба - то ми якраз прибираємо той момент де людина прийняла рішення вколоти героїн
-
Тут це так не працює
-
В мене 0 tolerance до наркоманів, навіть до грибників усіляких. Бо я виріс в 90их на райончику те кололись тупо усі. В мому домі зі старшаків нікого майже не лишилося, до 30 навіть мало хто дожив
-
Я живу тут і я маю іншу думку ніж більшість думку. Вона не крайня права що типа всіх закрити але і не крайня ліва що ой бідні несчастні
-
Трюдофакер? Чи Тлавер?)
-
Це хто такі?😂😂😂
-
Хто в нью весті, виходьте на пірс
-
У моєї колеги сина зарізав один такий, коли він намагався свою сестру від нього захистити
16 Jan 2023, 06:08
16570/24350
2 days ago