Канадська Кібер-Січ
-
Люди котрі закінчили навчання якісно всі шукали можливості кудись з'єбать
-
Далі вчитись не було сенсу, бо вся система це повна хуйня
-
Я через це з меду пішов. Попрацював санітаром у нейрохірургії і зрозумів, що у нас медицина це пизда
-
Це принцип адекватного дорослого - нести відповідальність за себе і своє здоров’я. Запитуйте у лікарів, що вони вам пропонують, які наслідки це має🤷🏼♀️
-
Всем ку ку, мы с ребятами в эту субботу делаем барбекю на пляже, у нас с собой будет барбекюшница, все желающие могут к нам присоединится чтоб было веселее, берите каждый себе что хочет - каждый из вас сам себе организатор. Я просто оповещаю о том где будет наша компания. Место: Jericho beach (В районе красного квадрата, более точная локация будет по группам около 11:30 того же дня) Дата: 08.07 - 12:00 Алкоголь на пляже: Разрешён.
-
Прийти і слухати руську Оце цікаво
-
В тебе там все ок?
-
Вона залишеться ще на ніч завта має зїхати, що був тієї ночі чоловік, скоріше це її.... ну ви зрозуміли. Поліція сказала що він мав заборону наближення до неї. Чув знову падаючі скляні трубки з-за кімнати. Вона скоріше всього теж вживає. З виселень на еренбі важко, власник домовився що вона має завта виїхати якщо ні то через поліцію. Умивашка для зубів є, але вони нею користувалися я зрозумів 😬
-
Взагалі то я часто попадаю в такі ситуації, то у Львові один чувак сусід повністю обчистив до нуля з одягом грошима зі всім. Ноутбук взуття 14us не знаю що він з ним робив) Він Взяв у власника номер телефону і подзонив щоб дізнатися як я пізніше зрозумів чи я далеко, я втой момент був на роботі. Сума збитків до 2тис дол. Тільки паспорт і документи залишив витягнув з сумки як подарок) Якби не він я може би і не віїджав з-за кордон. Поліція не найшла, хоча він і документи надавав.
-
Да ти щасливчик
-
Бо ти ж бачиш. Він до неї наближатися не має, а вони обидвоє дують