Канадська Кібер-Січ
-
Додамо трохи духовної гілки в наше ком'юніті. Принцип гілки - це не гілка дебатів, тому тут вільно можуть спілкуватись люди з любими поглядами на цю тему, приймаючи всі інші точки зору і погляди.
-
В Канаду приїхали люди через війну. Втратили близьких і родичів. Кожен день гинуть цивільні і солдати. Якась пизда у телеграмі пише, що яке охуєнне розслаблення і порівнює його зі смертю. Образ 10 з 10, якщо ти беземпатичний уєбан. І мені похуй нашо ця гілка, бо весь цей пост це йобана фуфлологія дегенеративна
-
Тут чесно нема про що дебатувати, і нема бажання
-
Але ти можеш скопіювати ці повідомлення і перенести в гілку дебатів
-
Я з тобою погоджуюсь
-
Як танатотерапевт я практикую вже 17 років. Також маю величезний особистий досвід в якості клієнта. Це абсолютно безпечний і дуже ефективний метод психотерапії, а також трансперсонального досвіду. Але сперечатись з Вами не буду. Це як спробувати пояснити сліпому, що таке колір. До речі, в хатха-йозі є поза мерця - шавасана, після неї теж повертаються до життя).
-
Мені відверто похуй що там є у йозі, як і у вашій практиці, бо результату не нашкреблось
-
Вибачте, я вже це прибрала
-
Показую фокуси на картах 30 років
-
Зверхність порівняння зі сліпим при поясненні якоїсь ненаучної псевдопрактики це прям дуже показово, як і апелювання до «досвіду»
-
Будь-яку хуйню починаєш сприймати серйозно, коли дізнаєшся про існування хоббіхорсінгу)
-
Панство; всю дічь буду видаляти з цієї гілки. Написано ж для чого вона. Я хочу щоб в групі був вихід і для людей які не проти і таких практик. Є якісь в когось проблеми з цим? Можете вийти із групи. @ratlgard вам попередження. Якщо не вмієте спілкуватись людьми без мату і з повагою і згідно з принципами гілки і групи, то вчіться. Ви в Канаді, а не в Зімбабве. Ваші повідомлення видалив.