Канадська Кібер-Січ
-
Хто з вищесказаних є українським чи визнаним у світі науковим діячем зі ступенем і доступними клінічними дослідами та публікаціями міжнародними?
-
Я надала цитату з книги Малкіної-Пих "Психосоматика". Також давала посилання на статтю О.Газарової "Феноменологія танатотерапії" (рос.мовою), але вона була видалена. За бажанням Ви можете загуглити. Автор метода танатотерапії - Володимир Баскаков.
-
Свічка у церкві комусь теж допомагає, але ніхто не пише наукову статтю під назвою «теорія контактового згоряння парафіна з метою ментальної реабілітації»
-
Духовність це духовність, а спроба видати єблологію за науку це умисне шарлатанство)
-
Та ні, давайте як дорослі люди, зробить посилання відповідно до наукових вимог, так і гуглити легше, я априелад використовую пошук через бібліотеку мрії альма-матер NYIT. Ос так, що в штатах, що в Україні однаково: Прізвище ініціали автора. Назва статті. / ім’я, по батькові автора або ініціали і прізвище автора // Назва журналу. – Рік. – № . – С. ?–?.
-
Ахах
-
Наношу прівєнтівний удар по заряджанню води від екранів
-
А тут прям пишіть листи, заходьте на прийом
-
PS ми цивілізована духовна група, поки Мунтян не прийде, я його блокувати не буду (як і усіх інших).