Канадська Кібер-Січ
-
Ну для цього в нас є гілка дебатів. Якщо хтось не може нормальне вести спілкування, можуть виділитися з групи або спілкування вести в гілці. Про політику; релігію і орієнтацію ми говоримо без проблем. Але треба вміти говорити на такі теми без приниження інших точок зору і переходу на особистості. То є ознакою низького інтелекту і неповаги до себе в першу чергу. Гілка залишається, поступово після видалення декількох повідомлень і пояснення загальних принципів спілкування, всі зрозуміють як тут вести спілкування. Не хочу аргументувати росіянами, але як то кажуть, а в чому між вами тоді всіма різниця якщо ви не можете етику, духовні цінності і мораль поставити в певне місце вашого життя?
-
то все зрозуміло. але я думаю що для цього є окрема гілка:) саме цю гілку хочу зробити більш інклюзивною і направленою не на дебати. Якщо хочуть люди дебатувати, ну можна зафорвардити повідомлення в гілку, тегнути і цитувати все те з чим хто не згоден)
-
Першоджерела тільки і цікавлять, давайте не відходити від питання
-
А навіщо Вам це? Тобто, що Ви хочете в результаті отримати? Вибачте, але склалося враження, що Вас не першоджерела цікавлять. Тоді що?
-
Взагалі-то це російський винахід.
-
Вас дійсно цікавить танатотерапія? Зазвичай цікавість по-іншому виявляють. Посилання Вам надішлю в приватні)
-
http://tanatoterra.com/index.php?art=13
-
Ніт, приватні то для друзів і дівчат. я людина образована, читати всяку прутню люблю (особливо справочники всякі, таблиці, наукові книжки), бібліотеки, старі журнали, дивлюсь лише канал культура та ностальгія, і ще я трохи йобтутий, бо завжди дома сиджу. Такій собі хікікаморі з вестсайду, тому мені ця тема ну дуже зайшла
-
Чи в неділю
-
До повного розслаблення і повернення до життя в суботу.
-
Та це прутня якась, у нашого препада з ОНЕУ з політ економії професора Симанова Парфірія Іполітича сторінка і то краще була, а це був 2002 рік! І він її навіть не міняв з 2004 (його о 2003 загребли за педафілію). Але він ще алхімію нам на сайті викладав… ось то був персонаж! Як почне філософським каменем дівчатам по ногам водити (першокурсніці знаєте, усьому вірять)
-
Я вважаю, що важливий крок на шляху самопізнання - це усвідомлення своїх думок, емоцій і дій. Тому я Вам і задаю таке питання: Для чого Ви чекаєте від мене першоджерел? Яка справжня причина? Можете мені не відповідати. Дайте відповідь собі.
-
Звідти і культ смерті.