Канадська Кібер-Січ
-
Дуже гарно
-
Ми спілкуємось з ботом
-
Музика Ваша?
-
Можливо, я вже "виставила голки" через спілкування в дружньому чаті)
-
Ти ще не в’їхав ?
-
Але він зараз захоплюється роком
-
Мій син зараз вчиться на гітарі грати
-
Сорян, врубив бо був у … душі, дома, за кермом, в …. Сарказм навіть був не взагалі
-
Привіт! Більшість знає мене тут як гетьмана Анну і я знаю тут багато кого в групі. Працюю у Ванкувері в одному із місцевих барів Чаркв Доречі, багато людей з цієї групи до нас вже приходили. Зараз в одногрупниці трапилась біда (мягко кажучі) Моя одногрупниця потребує допомоги: у неї помер дідусь, тато і мама їхали на похорон та попали в аварію. Тато у важкому стані, потрібна операція. Зараз стараються стабілізувати його стан. Мама постраждала менше - переломи ребер, але зараз вона і так хворіє - бореться з важкою недугою, приймає хіміотерапію, у неї рак. Дуже потрібна допомога. Дякую за підтримку. Збір проводжу я на карту монобанку 5375411507158256 З іноземних карток можна поповнити за посиланням: send.monobank.ua/3ycXgTQwsX Якщо що можу надіслати всі докази ситуації і т.д. Всім дякую за допомогу заздалегіть!
-
А де ділась духовна гілка?
-
Ми до неї ще не готові) пекельні дебати в «гуморі і пекельних дебатах».
-
Танатотерапія тепер назавжди в моїй пам'яті 😪
-
Так, а я не встигла дочитати
-
Спочатку Знайомства, секскувер взагалі помер ненародженим, тепер духовна гілка. Ех, все найкраще йде.
-
Знайомства доречі в нас перейшли в офлайн: збираємось на BBQ та пиво і всі з усіма знайомимось. Секс у нас в загалі перейшов у топік «лекції», помятаю, хтось хотів читати лекції на цю тему (я тут за, це не трупотерапія)