Канадська Кібер-Січ
-
А де ви жили у Китаї ?)
-
厦门、福建。 12 років класного досвіду. А ви?
-
Я тільки 3,5 ) в Ханчжоу ) Сямен класний ! ) там моя подруга живе )
-
Китайці мабуть слюнки пускали
-
В якому сенсі ?)
-
Ну для них ти дуже гарна
-
ахахах, підкат року ) але якось поганенько вийшло
-
Я не могла проміняти Ся ні на яке інше місто. В Ханджоу мабуть теж тільки 3,5 і прожила б.
-
Ну такое ) я не дуже ) от блондинки 175 і вище так !)
-
Я гей, мені пофіг
-
Ну я б ще там жила , якби не прокляті орки !
-
Дуже розумію. Там зараз ні в якому місті не хочеться бути. Я була в Ханджоу літом у спеку. Тому у мене свої були враження.
-
Оууу🤪так !) 😝тепленько влітку )
-
А чому не хочеться бути? 🙄 просто з цікавості питаю
-
Це був такий комплімент? Бо в ньому аж два оскорблєнія персони. Ви тут недавно, мабуть. Я без агресії, просто візьміть до уваги
-
Це може бути ессе на цю тему. Якщо коротко, то: Повальне нерозуміння ситуації в Україні. Підтримка та культ путіна. Але місцевим в більшості все одно що відбувається насправді, головне бути в опозиції до штатів. Найдурніше, що найбільший відсоток бізнесу саме з Північною Америкою, але партія ж не проводить освітню пропаганду. Велика кількість іммігрантів з рф, яким або «а шо ми можєм сделать», або триколори усюди. Це якщо по настроям. Якщо по бізнесу: паспорт України це ненадійно. У мене були перевірки з початку війни. Призупинення, або ускладнення банківських операцій. Потім ковідні війни з населенням. Там був сюр. Ніхто про це не говорив. А людей закривали у квартирах на місяці. Райони перекривали парканами у три ряди. І ти безправний у цій ситуації. Це був джек-пот з лютого.
-
Ох же ж. Моя історія з Китаєм закінчилась з початком ковіду, просто назад не пустили. Бачу на краще
-
Я маю додати, що це мій особистий досвід та спостереження. Я не можу говорити за всі міста та провінції. У кожного може бути своя історія.
-
Так, звичайно. Дякую за відповідь. Думаю що десь приблизно люди +/- казатимуть те саме.
-
China is incomparable to 🇨🇦. That's why we have so many immigrants from China here. Did the project in China for 3 years. China and Canada are two different worlds
16 Jan 2023, 06:08
1828/24350
a day ago