Канадська Кібер-Січ
-
Та можна. Залежить як і де
-
Ми рекламували як могли((
-
На яку волонтерську організацію підуть гроші? Не бачу в оголошенні.
-
З постеру виходить, що це фандрайзинг івент. Насправді-комерційний?
-
Ні, я б хотіла більш прозорої реклами, як споживач. Бо я правда вважала з Вашої реклами, що Ви збираєте гроші на підтримку України. Проти комерційних подій нічого не маю, вони теж потрібні.
-
Супер! Постараюсь прийти, хоч і з запізненням. Маю ідеї щодо місцевих благодійних організацій, можу зробити збір коштів.
-
В вашому телеграм-каналі ви забанили всіх, хто задає вам незручні питання. Як, наприклад, мене. Бо я запитала, чому в інтерв’ю для канадського ЗМІ ви сказали, що всі отримані гроші підуть на укр військових, а потім це спростували у телеграмі. Непрозорий івент, мутний організатор.
-
Наш досвід показує, що це ефетиктовно і в нас є прозора звітність :) З вашого боку некоректно вказувати чужим людям, що правильно, а що неправильно робити.
-
Я правильно розумію, ціна квитка 25$, і тому ви хвилюєтесь куди підуть ці гроші?)) Навіть якщо б організатор відверто сказав що забирає всі гроші собі, то все одно то не є такі великі гроші щоб не сходити якщо є час та бажання)) Тут є люди які взагалі гроші притулі надсилають 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
-
Ні, мені нема за що хвилюватись. Навіщо людина в інтерв’ю каже, що всі гроші підуть на ЗСУ, якщо на старті каже, що ні? Маркетинг такий чемний?
-
люди багато чого кажуть)) Є івент, за смішною ціною, де можна познайомитись зі співвітчизниками, можливо гарно провести час) Ціна смішна Тож якщо у вас є бажання та час - варто йти ) Якщо до кожного івенту та організатора так ставитись то можна взагалі все життя дома просидіти😆😆
-
Краще я Притулі скину ці гроші)