Канадська Кібер-Січ
-
Це складний хайк, легший, ніж ми робили на Панораму і Гарібальді за день. Але це на весь день. З спорядженням і ревордом.
-
Підьом - не меньш ніж 320м, був 478
-
Якщо ви були на Джофрі лейк, то уявіть, що до upper lake ви піднялися меньш ніж за годину. Темп підйому 1 км 13:20 хв
-
Просто маю десь це написати: повернулась з концерту П’ятниці з ментальною травмою. Айтішнікі з Пітера і Москви співали хором «йа салдат ніданошений рєбьонок вайни»… не робіть як я, вишліть ті 70 баксів на військо.. зекономите на психологові. Якщо маєте друзів у інших містах туру, передайте далі.😳
-
Просто маю десь це написати: повернулась з концерту П’ятниці з ментальною травмою. Айтішнікі з Пітера і Москви співали хором «йа салдат ніданошений рєбьонок вайни»… не робіть як я, вишліть ті 70 баксів на військо.. зекономите на психологові. Якщо маєте друзів у інших містах туру, передайте далі.😳
-
То круто) зазвичай всі ментал хелс мітінги організовуються на вихідних, а в мене ворк😂 тому шукаю фахівця, щоб з гнучким графіком Всім доброї ночі
-
Дякую) як раз з роботою проблем не маю🤞🏼 тут все окей) WorkBC забула, як страшний сон… а про ментальне здоровʼя - потрібен фахівець Але ще раз всім THX за зворотній звʼязок
-
Я вам і тут продублюю: А чого ще можна було очікувати?Правда цікаво) П’ятниця ватники з Харкова. Які співають свої уєбанські «хіти» російською мовою. Ви реально думали, ща там буде інша аудиторія? Чесно кажучи, тут питання більше до вас. Без образ. Хоча чого без них, це ж срачі
-
А чому одразу така зверхня позиція про нашу роботу. Чого це бармен чи сервер- це низькокваліфікована? Це ти так кваліфікував? Якщо мені подобається працювати в цій сфері і розвиватись, то для таких королів , як ти це шось дуже низьке? Охрініти) Тобто, я маю іти вчитись кудись тільки для того, шоб такі , як ти не дивились на мене зверхньо і не писала таку хрінь? Я тобі відкрию зараз великий секрет. Тільки дивись не зламай свою голову до кінця. Не весь менеджмент в ресторанній сфері є конченим. І заробляти, роблячи те, що любиш - реально в якій завгодно сфері. А тепер просто живи з цим.
-
Щось робити це дуже широке поняття. Конкретизуй 😆
-
Добрий день, може комусь стане у нагоді, район Порт-Муді центр
-
Та да, шось занесло мене🤢
-
Я їх слухала в Могилянці в 2000х, думала повернутись в свою зону комфорту. Мда… По дорозі назад включили Бабкіна, і питань стало ще більше. От людина співає про «Сталеву Пташку», а 20 хвилин назад про «красноє знамя над намі».
-
Щось у Вас підірвалось. Я не сказав увесь менеджмент, я сказав 80%, і це так і є. Робота, яка не вимагає освіти або тренування в тій чи інший формі є низькокваліфікована за визначенням слова «низькокваліфікована». І я жодного разу в своєму житті ні на кого зверхньо не подивився. Ваша бурна реакція лише підтверджує мою тезу - на лице незадоволення своїм положенням, свідоме чи підсвідоме. І до речі, я працював 2 роки на мінімалці на дуже хуйових і важких роботах, і нічого в цьому не має такого. А дивитися зверхньо я можу на людей, які переходять на особистості, хамлять, і не вміють сприймати думку інших. На Вас, до прикладу :)