Канадська Кібер-Січ
-
А чому одразу така зверхня позиція про нашу роботу. Чого це бармен чи сервер- це низькокваліфікована? Це ти так кваліфікував? Якщо мені подобається працювати в цій сфері і розвиватись, то для таких королів , як ти це шось дуже низьке? Охрініти) Тобто, я маю іти вчитись кудись тільки для того, шоб такі , як ти не дивились на мене зверхньо і не писала таку хрінь? Я тобі відкрию зараз великий секрет. Тільки дивись не зламай свою голову до кінця. Не весь менеджмент в ресторанній сфері є конченим. І заробляти, роблячи те, що любиш - реально в якій завгодно сфері. А тепер просто живи з цим.
-
Щось робити це дуже широке поняття. Конкретизуй 😆
-
Добрий день, може комусь стане у нагоді, район Порт-Муді центр
-
Та да, шось занесло мене🤢
-
Я їх слухала в Могилянці в 2000х, думала повернутись в свою зону комфорту. Мда… По дорозі назад включили Бабкіна, і питань стало ще більше. От людина співає про «Сталеву Пташку», а 20 хвилин назад про «красноє знамя над намі».
-
Щось у Вас підірвалось. Я не сказав увесь менеджмент, я сказав 80%, і це так і є. Робота, яка не вимагає освіти або тренування в тій чи інший формі є низькокваліфікована за визначенням слова «низькокваліфікована». І я жодного разу в своєму житті ні на кого зверхньо не подивився. Ваша бурна реакція лише підтверджує мою тезу - на лице незадоволення своїм положенням, свідоме чи підсвідоме. І до речі, я працював 2 роки на мінімалці на дуже хуйових і важких роботах, і нічого в цьому не має такого. А дивитися зверхньо я можу на людей, які переходять на особистості, хамлять, і не вміють сприймати думку інших. На Вас, до прикладу :)
-
Така робота теж потребує освіти. І називати її низькокваліфікованою може тільки людина, яка нічого в цьому не розуміє. Моя реакція підтверджує тільки те, що мене дуже дратують українці зі своїм совковим і стереотипним мисленням. У мене є вища освіта і працювати в тій або іншій сфері - це мій свідомий вибір. Дуже класно, що ти проводив моніторинг і аналіз менеджменту і можеш дати свою експертну оцінку в 80%. Тепер обов’язково кину займатися тим, що подобається і піду ВЧИТИСЬ, щоб стати КИМОСЬ. Щоб потім писати тут, чекаючи на схвалення якогось рандомного чувака з куаетом і його експертну оцінку моєї кваліфікації. Сподіваюсь, психологічний аналіз теж буде
-
Ми 1 листопада ідемо на Калуш. Там точна не буде росіян. Воно для них шось дуже далеке і незрозуміле Вони просто відчувають, що бабкін СВІІІІЙ. Бо теж багато років це слухали і ходили на виступи. А зараз він продовжує кормити їх. Напевно, написати нового не можуть вдвох 🤷🏼♀️
-
Я Вас взагалі не чіпав, Ви самі вирішили відповісти на моє повідомлення, при цьому нахамивши. Совкове мислення як раз таки простежується у вас: я не використовував фрази «стати кимось», це ви додумали в міру свого світосприйняття. Як зійде батхьорт, можете перечитати моє повідомлення. Я тут багато років, і я не приїхав по куаету: ця країна не дала мені нічого, окрім можливостей. І мій шлях був набагато важчий, ніж у багатьох «рандомних чуваків з куаетом». Ви можете скільки завгодно злитися, це не змінює простого факту: робота без кваліфікації буде важкою, мало оплачуваною, і вам в більшості випадків доведеться працювати не з найрозумнішими людьми з мінімальним шансом вилізти з «ями». Не хочете йти вчитися, використовуючи можливість, про яку я написав, - Ваше право. А те, що Ви так відреагували, говорить про невпевненість в свої позиції. Караван, який знає куди йти, не звертає увагу на лай собак. А мій маленький гав 🐶, навіть не в сторону вашого каравану, викликав бурю емоцій, приправлену чисто совковим хамством з Вашої сторони.