Канадська Кібер-Січ
-
Коли наступний?
-
Куает був кинутий в мою сторону, як знецінення моєї думки, і це базується на неправдивій інформації. На що я і відповів, що куает - не мій випадок. І я володію певним досвідом, який дозволяє мені робити певні висновки. Погоджуватись чи ні - справа Ваша, я не наполягаю що цей аргумент дуже сильний.
-
Кожна людина сприймає цей світ через свою призму, яка складається з уявлень, переконань, досвіду. Тому так важко зрозуміти один одного. Людина виокремлює щось значиме для себе і тут же починає додумувати, сприймаючи це за реальність. Як сказав нейробіолог Антоніо Дамасіо, "можливо, найважливіше відкриття людини полягає в тому, що ліва півкуля мозку людини схильна до монологів, які не відповідають реальності".
-
Це повідомлення було відправлено після наших розмов про менеджмент в ресторанах, де ми працюємо. З таким текстом: «Знайдіть собі програму за смаком і вчитися за можливістю. На низькокваліфікованій роботі до вас будуть ставитись як до рабів в 80 відсотках випадках. Плюс, менеджери на таких роботах найчастіше не найрозумніші люди, така реальність» Тобто, звертались до нас. То який висновок я мала зробити з такого звернення? Енівей. Я все сказала з цього приводу. Заісно, наші люди з подібним мисленням завжди будуть знецінювати окремі сфери діяльності. Саме тому у мене нема бажання часто спілкуватися з українцями в Канаді. Я їхала сюди не для того, щоб слухати поради про освіту, діток і тому подібну хрінь
-
Вибачте, що я Вас зачепив. Це не була моя інтенція, а потім вже пішло-поїхало. Це повідомлення не стосувалось до ваших менеджерів в ресторанах, я здається навіть і не прочитав ті повідомлення, просто пролиставши. Просто була розмова про макдональдс, і ще якісь роботи, де людей кидали, я говорив про те. Так що прошу прийняти мої вибачення :) Я не зрозумів, що ви трігернулись, подумавши що я говорив про менеджерів в ресторанах.
-
Я все ще чекаю фотку маленьких огірочків , що ти приносиш на кожне гуляння дрінкванкуверу 🥲😅
-
Їм там треба буде сказати за стіл прям в день виступу. Тому в неділю зробимо перекличку ще раз )
-
Костяк з дрінкуверу