Канадська Кібер-Січ
-
Матвій і Юра скоріш за все реально лохи. Не дай Боже вони дійсно з України
-
Ну, це тільки станом на сьогодні лол
-
Срач це наше все, національний спорт
-
Я не думаю, що можу там зʼявитися конкретно в ці вихідні. Але до якихось майбутніх хайків нова тема зʼявиться 100%. Це ж не останній срач в цій групі в якому я прийму участь :) Пані явно не подобається мій вайб, але ж тому і не скучно 🙃
-
Панство, хайк на ранок суботи. Легкий, але + зробимо озеро.
-
Там інший подчерк на слові лохи. Тому це третя особа . Але все одно писати на стінах - погано 😒
-
Я також думаю що це вже спостереження третої особи :)
-
Вибачте, а що ви очікували. Не так страшні московськи співаки (нана, бидва), як йобані підлабузники (кабзон, лабада, среда (пятница)). Але я сам хавав цю прутню (чанами, маємо пройти детокс). Слухайте українське та RHCP
-
Скільки людей, стільки і тверджень. Я знаю, про що він написав. І він на 100% правий. Ніде не має ні слова приниження. Навчатись потрібно. І не тільки у Канадостані (це як колишній студент, викладач і навіть голова екзаменаційній комісії в одному національному університеті в Україні). Але ми в Канаді, тут є NOC, і як би ми не ставились до нашого заняття, ноти на роялі і грають всі по різному, але їх всього 7м. Як людина, з маленьким життєвим досвідом, що не боїться заробляти гельд головою і руками, скажу, краще трохи витратити часу на універі тут, бо ми не в штатах, імперська система сурова…
-
Все, вбили гілку…
-
Так, нажаль я погоджуюсь, але є NOC, і там майже усі роботи, що не потребують ступеню бакалавра є нізкокваліфіклваними … а як ми будемо називати їм і канакам пофіг.