Канадська Кібер-Січ
-
З чого ти взяла ?)
-
Так, повезло))
-
Оце в тебе вид !!!
-
Матвій
-
Воно лохи на узьком, в нас це поци…
-
Матвій, добре іудейське ім’я … ще і російською, Бля, нічого свого не мають.
-
Так, пеструн з нею. Я ортодокс нового покоління: земля має форму - «земна куля», math цариця наук, а всі москалі уйобки… всі, хто не згоден, поважаю, але до дупи. Вам зі мною не зрозуміло, мені з вами сумно.
-
Питання від режисера
-
Як «чайку» назвеш, так вона і попливе. Але в Україні батьки завжди називали від поклику і як серце ляже. Бо дитина то святе, а на московіі, головне, «щобє людям панравілось: Вавилена (1678 за рік в 1936) Сталінаслава, Леніна (1,2), … Аглая (в 1980-1987 - 0! Імені у реєстрі), Серафима, ПросковЬя. А бум бурятських імен в провінції (2 - йобані буряти, батьків не знавших). Сподобався витяг по імені Мухамед і Мустафа, один 20 тис імен зареєстрованих у Москвобаді офіційно за два роки, інший 1,8 тис. Чи я правильно використовую вислів «йобана русня» до наших псевдославянськів уродів по родині, чи там усі вже не не дуже і слов’яно іудеї ?
-
Курво, за останній рік ім’я Володимир в України отримало (порівняно з 2021 роком) у 10,7 разів менше (сподіваюсь, у мене поганий лінк). Панство, ви йобнулись, чи має стати стігмою ім’я Володимир із-за маленької сірої криси, в нього є власне ім’я - «хУЙЛО». Вони все піздять. І імена також
-
Горить, курва, горить! Це буде друга Мацква! Попали! Попали блять!
-
RHCP завжди зі мною. Can’t Stop 😁
-
Дивись новини , скоро