Канадська Кібер-Січ
-
Ось ще знайшов редіт. З того що пишуть Спробувати інший браузер, не телефон. Не використовувати впн, за нього картку можуть внести в чорний список. Ну і писати в службу підтримки www.reddit.com/r/Starlink/comments/z73wq6/the_card_was_declined_cant_update_payment_method/
-
Наступний хайк в цю суботу на dog mountain і потім на mystery lake купатись. Вода там градусів 15-17. Тому беремо плавки, купальники, гідрокостюми, іжу :) Збираємось на парковці гори сеймур о 9й, це там де починається хайк. Але якщо будуть зміни то заапдейтимо. Думаю годинки 4 займе, але плануйте на довше тому що зазвичай всі кушають потім або кудись їдуть. Щодо координації транспорту, думаю гарна ідея зкординуватись одне між одним тут в коментарях якщо когось потрібно підвести.
-
Це здається прайд рівності, так ? LGBT+ ?
-
Плани)))
-
Гадки не маю, я ж не іду)))
-
Бо вони не боються, визнати, що вони інші. Але зараз це мейн-стрім і з цього зробили дуже велику хуйню. Раніше це було про побороти страх показати суспільству ,що ти інший , вимагати до себе такої ж самої поваги як і до гетеро. Принаймні так я це зрозуміла 🤔