Канадська Кібер-Січ
-
За який коментар саме?
-
По факту все
-
бо він троль, жодного конструктиву, лише тупі жарти
-
Про жінок він там сказав дівчині що їй треба хлопця. Це дічь повна. Потім він кинув жарт про тору і коли йому зробили зауваження, замість того шоб вибачитись - він почав приводити якісь тупі аргументи.
-
та схоже він тепер Ахмед )
-
Побачимо )
-
Я звісно не Холмс, але щойно додатися, нічого не прочитати і одразу лайкнути те що він лайкнув - "ето очєвідно" ))
-
ну побачимо
-
презумпція, як то кажуть )
-
Ну так 😂😂
-
Це до кого саме посилання було? Тому що повідомлення Кота видалились, а якщо це до когось щє, то до кого?
-
Та до нього
-
Добрий ранок, чи є тут хто вже купляв авто в БК? Розкажіть про свій досвід чи може якісь посилання де можна про це почитати
-
Павло, шо вам не йметься? Я вам вчора написала, що у мене до вас все, ви мене зараз згадуєте через повідомлення. Я з вами п̶і̶с̶ю̶н̶а̶м̶и̶ благодійністю не маю наміру змагатись, бо ви бест оф зе бест і не даєте нікому про це забувати.
-
У мене з вами не те, що інтересів, нічого не має спільного) ви мені настільки не імпонуєте своєю особистістю та діяльністю, що я вже жалкую, що зачепила вас одного разу, тому що ви продовжуєте смердіти. Давайте в останній раз: відчепіться від мене, не пишіть, не згадуйте. У вас же дуже мало часу, от не витрачайте його на мене. Ідіть попродюсуйте десь у куточку, випустіть пару.
-
А можна реп?
-
Ну все, дякую, тепер я точно не піду 😂😂😂
-
Какоє плохоє зло я вам сдєлал?🥺👉👈
-
А тут всі расистські жарти заборонено, або тільки ті, що стосуються євреїв?) Далі що?) заборонять про лгбт спільноту жартувати?))
-
ще ніякого, але ж збирався реп читати 😂😂
16 Jan 2023, 06:08
1956/24350
3 days ago