Канадська Кібер-Січ
-
Міністр Кубраков вирішив продемонструвати всій країні, як буде виглядати відновлення. Після підриву Каховської дамби виникла потреба будівництва водогонів до Кривого Рогу та Марганця. На початку червня Денис Шмигаль заявив, що вартість будівництва буде складати 1,5 млрд грн. Але вже 19 липня Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Дніпропетровській області уклала два договори на будівництво водогонів: один на 5,32 млрд грн, інший на 5,3 млрд грн. Тобто за місяць вартість будівництва виросла 1,5 млрд грн до 10,6 млрд грн. А хто ж переможець? О чудо, це Автомагістраль - Південь та Автострада, які входять до картелю Великого будівництва, і потрапили туди дякуючи одній людині - Кубракову. На цьому цинізм цієї історії не закінчується. Через тиждень після виданих 10,6 млрд грн, раптом виявилось, що потрібно ще провести тендери на консультації, і на це виділяють ще 350 млн грн! Тобто консультації купили навіть не до основного тендеру, а після. Не дивно, що ніяк не можливо порахувати нормальну вартість цієї історії. Так сталось, що я знаю експерта, який брав участь в оцінці будівництва водогону і разом з іншими вийшов на суму в 1,5 млрд грн. На днях він спитав мене “Вітя як? Там навіть з корупцією не більше 2 млрд грн. Невже в них настільки немає совісті і міри?”. Ні, не має. Ті, кого не навчила доля Януковича - будуть змушені її повторити.
-
Хакери зломали базу даних на сайті Московського БТІ. Вся інфа з прописками війскових, спецслужб, політиків та чиновників передана ЗСУ та СБУ. Ми знаємо все. Гарних снов ;)
-
Але є і гарні новини
-
Ще раз дякую всім, хто прийшов. Всім, окрім Олега
-
Покидайте мені в приватні фотки і тп Дяк)
-
Привіт, шукаю хто б хотів собі пас на граус П.С треба мужчину
-
Доброго ранку. Хто знає, де в Бернабі є маркет із свіжими морепродуктами? Чи лише тут? 4RF8+75 Richmond, British Columbia
-
The StrongerBC future skills grant is open to British Columbians aged 19 years or older – regardless of financial need – and covers up to $3,500 per person for eligible short-term skills training at public post-secondary institutions.
-
Ось тут www.educationplannerbc.ca/plan/finance/future-skills-grant
-
Досить легкий процес подачі. Заповнив форму, обрав програму, через 4 дні мені прийшов імейл з UBC, що держава за мене заплатила і я зарахований на навчання
-
Інтрига. Що наробив Олег?
-
На який курс подалися, якщо не секрет?
-
Та там нема ніякої інтриги. Я не була але я знаю як він себе веде коли бухий
-
підкажіть, будь ласка, чи потрібно при подачі оцінка диплома, тзв evaluation?
-
Ні, якщо пройти за тим посиланням, там всі критерії є
-
Creative writing
-
Як багато крутих курсів🥹 із мінусів - треба бути громадянином Канади або мати pr або ж знаходитись під державним захистом 🥲🥲
-
Ну десь щось є, не 100% як пр, але є
-
ТнТ, Hanam, H-Mart, Oleja Cyber Sich
-
З того що я зрозуміла прочитавши інформацію за посиланням - не має, на жаль
16 Jan 2023, 06:08
19717/24358
2 days ago