Канадська Кібер-Січ
-
Треба трохи прояснити тут. Той "жарт" не був жартом індивідуально направлений на якусь особу. По-перше. так що не в людині справа. По-друге, такого типу "жарт" що "євреї зажали забрали" це базовий тисячоліній антисемітизм. І цей "жарт" швидко становився не жарт ом у багатьох випадках в історії. Так що коли жартівник кидає такі і очікуючи що нічого не прилетіть в відповідь. Ці часи пройшли. Я не кажу що всі євреї були янголами. Як ніяка інша нація. Якщо є питання то треба відноситися до кожного випадку індивідуально. Але якщо когось будуть ображати на расової основі, да і взагалі ображати, я мовчати теж не збираюсь. У цьому чаті чисто для того щоб допомагати newcomers як можу, та підтягнути українську. Проявами антисемітизму мене не здивуєшь. Welcome to the real world. Але Канада це страна іммігрантів з різних країн і розасратися тут причин шукати не треба, іх більш ніж достатньо. Тому однією з базових основ цієї держави це толерантність та взаємопоміч. Але і буллінг не залишиться безвідповідальним.
-
Ну тоість, для інших не дуже! Оце комплімент!
-
Брательнік сьогодні прислав, я ще жартував про кібер-панк війська у 2021, а вони зробили неможливе
-
Навіть без питань. Я все пропустив (майже), але цькування дівчат або будь кого особисто, у нашому нетолерантному чаті то таке, хочетесь полатись - будьласка, але на теми, що московіти д..ть, то ніт! Московітськи лайки завжди зводяться: ти під.р і я тебе жахну! Ти дівчіна і недо… і я тебе! Та інши непорозуміння з їх ореєнтацією гомофобів та самоповагою. Тобто, лаятись можно, цькувати ніт!
-
У нас відкриті усі теми, це наша фішка
-
Кіт? Да, він як москаль, перейшов усі межі.