Канадська Кібер-Січ
-
Спілкувався на днях зі знайомою у Канаді і в мене виникла одна ідея. Знаєте чого ще бракує в цій спільноті? Анонімної групи підтримки. Без бухла, без барів, просто група підтримки. Прийти, виговоритись по черзі і послухати інших. Особисто я такої потреби не маю, але із задоволенням би відвідав і послухав. Навіть коли послухати чужі проблеми, власні турбують вже не так. Абсолютно конфіденційно. Гадаю це особливо доречно для тих, хто нещодавно залишив звичне життя і намагається почати нове. Напевно багато хто навіть шукає психолога, але стикається із труднощами в силу різних обставин. Напишіть в приватні, хто має зацікавленість до даної ідеї. Я можу знайти приміщення і спонсорнути на перший час
-
Вперше цієї суботи!
-
Таке?:
-
Волмарт якщо будь яку. Якщо саме як українську, з вишивками, то в A Taste of Ukraine бачив. Але ціна там за неї кусюча, десь 40 доларів
-
І то правда
-
Я їм ще в Гугл ревʼюс срав рік назад
-
В бернабі
-
Taste of Ukraine продає російське лайно якщо що
-
Ітак. Ми сьогодні замовили lyft за 30 баксів, щоб відперти 2 коробки-посилки в міст. Гугл показав мені тільки на фрейзер і в норз ван. Приїхали на фрейзер. А це навіть не офіс, а звичайний магазин взуття де приймають ті посилки. Ми відкриваємо двері і замість вітання там кацапка з кривою мордою каже «нє првнімаєм» Там до 17 числа нікого нема. Але виявилось шо біля нас в єврофуд так само можна здати ці посилки!🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ дякую, гугл і міст експрес. Довелось перти це додому. На транспорті. Тому що знову 30 доларів платити кхм…. Бо треба ще й повний опис того шо в середині коробки. 2023 рік , а пошта як була гавно по всьому світу- так і лишилась. Неважливо яка