Панство, в компанії де хтось з адмінів працює звільнилось (майже, в процесі) місце Project manager (будівництво, ремонт морських об’єктів, доків, суден і тп і тд), компанія займається перевезенням лпж та палива (бенз і дизель), дайверськи роботи, інспекції, газовий фіттінг, енженірінг і будівництво всякої морської прутні (серед клієнтів від провінції до мешканців Ван Алькатрасу). Шукають чоловіка (якщо ви дівчіна - welcome, але маєте змогу піднімати білше 35 кг). Дві категорії підходять - 1. Ви супер мастер ERP і у вас є PMP, або закінчили BCIT та ви готові працювати 20% не в офісі (і фізично готові до морської качки і фанат outdoor). 2. Ви моряк (я про українців), працювали механіком, англійська по спеціальності, тоді пішить мені одразу. У будь якіому варіанті великий + якщо ви маєте сертифікацію на 60Т/120Т, своп, телехендлер, екскаватор та кран (тут цього багато… перекладати не буду, хто знає, той зрозуміє) або є курс від work bc по цьому. Зп стартує від сімдесяти_пяти на рік, не багато, але додаткових плюх вистачить на ще стільки же, рейз (сам бачив) може бути після першого місяця (або звільнять). Отримаю перші два кандидата і видаляю. Якщо ви раніше (ще в Україні) працювали на seaspan, donaus або зараз працюєте на tags, пішить також, навіть якщо ви не плануєте міняти компанію, зберемось на meetup.