Канадська Кібер-Січ
-
Або купа інших статей пов'язаних з репутацією
-
В суді :) наприклад є така стаття як наклеп
-
Про яку судову систему йде мова? Ми тут про цінності. Про репутацію. Про те хто є людина. Це не в суді визначається
-
Тобто якщо хтось навіть в побуті каже щось іншу про іншу людину (а вона це не робила), і люди вокруг вірять і діють відповідно (саме те що люди повірили є determination factor) то це є наклеп. І можно йти і вийгрувати справу
-
Нє, це особиста позиція поки вона не впливає на думки і дії інших людей щодо людину про яку йдеться мова
-
Ну якщо по тєліку чи в СМІ пишуть неправду то наклеп, якщо хтось вважає людину падлюкою це не наклеп, це особиста позиція
-
Чекаю розп'ятих мальчіков вже🤦🤦
-
Ну є закон, є думки когось там про щось. Я вже і проросійським був (створив першу суто україномовну групу у Ванкувері, потім всі за нами побіжали), і когось на гроші кинув (ні разу в житті такого не було) і шо щє я взагалі хз
-
Звісно нічого, ти ж ідеальна людина 😉
-
Тому в мене було вже пару думок подати на людей в суд за наклеп. І щє дуже маленька група
-
Я просто не розумію до чого тут ці суди
-
О як)
-
Ми зараз кажемо не про офіційні звинувачення
-
Ок) беремо це, ідемо в суд, відкриваємо справу. Це вже буде щось. Суд визначає чи є там підстави для чогось і т.д. ну це в ідеалі так повинно бути
-
Це коротко
-
Я не розумію який суд? Шо Є цей Арестович, є купа відео де він ригає уйню проти українців
-
Звісно що в суд подається не на людей хто вірять, а на тих хто це все почав😅😅
-
Якщо люди не вірять то ознак наклепу нема
-
Ти що, тегі?)
-
youtube.com/watch?v=ck7Qg8oWlVs&feature=sharec
16 Jan 2023, 06:08
20222/24350
3 days ago