Канадська Кібер-Січ
-
Так, в мене знайома 5 розлучень вже має у свої 30 із хвостиком
-
В мене навіть ідея була для бізнеса. Ходити по комплексах де живуть дуже старенькі і заможні та робити списки тих, хто самотній та не дуже здоровий. Потім знайомити романтиків з ними за 10% від того, що вони потім отримають у спадщину
-
+ старим і хворим 👍
-
Де ти був коли мені було 20 😞 від батьків же такої мудрості не почуєш
-
Ще краще з багатим, щоб після розлучення платив аліменти.
-
Просто одружуватись треба із хлопцем а не із дівчиною😄😄😄
-
💯 головне дітей не наробити в треновочному шлюбі. Чим швидше одружишся, тим швидше розлучишся і почнеш жити вже як нормальна людина без ілюзій. Мені пощастило, що в 20 застрибнув в потяг який летів в прірву, в 28 з неї виліз))) і то був найкращий урок за все життя.
-
Ну якби так. Але там може бути складніше. Бо втратила кар’єру і час за дитини. Нерівність між жінками і чоловіками в оплаті праці. Вплив совкових батьків. Тяжче знайти чоловіка нормального з віком Депресивне місто без перспектив. Це більше про Україну, Канада частково
-
Так а чому б не одружуватись. Розлучитись не важко))
-
Давай такий же для чоловіків.
-
Я це й маю на увазі. Жінки змінюють думку про чоловіків з часом. Але перед цим встигають одружитись на «любофі всього життя». Бо «стара дєва» якщо не одружена до 30. Наслідки совка..
-
Ну до якогось віку все приблизно так. Тільки перебільшено. Хтось потім шукає інші цінності. Хтось так і продовжує )))
-
Таке тяжко знайти. Для цього хлопцю треба досить високий айкю, креативність і бажано трохи фінансів. Їх доволі швидко розбирають
-
Та то я з сарказмом. 🙃 Але сенс десь той самий. Звісно це не про всіх дівчат. Але про багатьох
-
Мені вже запізно, але може для нових поколінь поділитися, чим відрізняється здорова від нездорової?
-
Та це такий прикол був
-
Ти описав жінок і дівчат з якогось райончіку в 90тих-початку 2000х))))). Ніби з поганих російських серіалів Якесь дивне бачення світу ))))
-
Чому , мені подобається романтика. Тільки здорова романтика , не та що показується в кіно і в книгах
-
Дехто і досі так думає 🥲
-
Романтик це як ото кристал чи сувенірчик якийсь, красиво, але толку немає, пилюку тільки збирає на полиці. Не думаю, що це наслідки совка. Це людська природа, романтик завжди програвав тому хто мамонта міг забити палкою та захистити від крокодила. Це вже кіно та музика нам впарювали, що романтик це круто. І я чомусь вірив))) Мені до років 30 було соромно, що я під балконом не розкидаю люблю свічками/розами.
16 Jan 2023, 06:08
20421/24306
about 10 hours ago