Канадська Кібер-Січ
-
Ну до якогось віку все приблизно так. Тільки перебільшено. Хтось потім шукає інші цінності. Хтось так і продовжує )))
-
Таке тяжко знайти. Для цього хлопцю треба досить високий айкю, креативність і бажано трохи фінансів. Їх доволі швидко розбирають
-
Та то я з сарказмом. 🙃 Але сенс десь той самий. Звісно це не про всіх дівчат. Але про багатьох
-
Мені вже запізно, але може для нових поколінь поділитися, чим відрізняється здорова від нездорової?
-
Та це такий прикол був
-
Ти описав жінок і дівчат з якогось райончіку в 90тих-початку 2000х))))). Ніби з поганих російських серіалів Якесь дивне бачення світу ))))
-
Чому , мені подобається романтика. Тільки здорова романтика , не та що показується в кіно і в книгах
-
Дехто і досі так думає 🥲
-
Романтик це як ото кристал чи сувенірчик якийсь, красиво, але толку немає, пилюку тільки збирає на полиці. Не думаю, що це наслідки совка. Це людська природа, романтик завжди програвав тому хто мамонта міг забити палкою та захистити від крокодила. Це вже кіно та музика нам впарювали, що романтик це круто. І я чомусь вірив))) Мені до років 30 було соромно, що я під балконом не розкидаю люблю свічками/розами.
-
Та тому що жінки не люблять романтиків і маніяків які розкидають розами/свічками «люблю» під балконом. Не цінять мелодії які замовляють через смс за 10 гривень. (Можливо десь після 30 і з сформованими цінностями, життям) А вибирають дєрзкіх пациків на дев’ятці і перспективних мужей з прибутком більше 5к у.о. Уви і Ах наслідки совка. Надіюсь змінюється
-
І душевних соляків з шансона руського
-
Пачіму в гітарихіро нєт рускава рока
-
Я не з СССР, зараз нове покоління. Зараз інші фрази ходять
-
В СССР "гітарної гри" не було. Забули відому фразу?)))
-
www.instagram.com/reel/Cpqu6pujuG6/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Щоб на гітарі добре грав)
-
Забули ще додати що і жити не дає
-
Згадую покоління нашіх батьків яке казало "не п'є, не б'є, має роботу", що ще треба)))
-
Ммм, задоволення базового мінімуму і підношення цього ніби ти зробив щось героїчне 🥰
-
"Але якщо подругам про мене будеш казати неправду, подам в суд за наклеп"
16 Jan 2023, 06:08
20432/24306
about 10 hours ago