Канадська Кібер-Січ
-
Золотий вік 🤣
-
Моральний вік на 30 плюс 🤣
-
Виглядає як моя реальність 😅 я теж не розумію натяків і кажу все прямо . До цих стосунків що зараз , я казала хлопцям прямо " я хочу тебе, тому до мене чи до тебе? " Ехх, молодість 🥲
-
Але от на прикладі подарунків. То прямо казати - це точна вже не те шо не цікаво, а виглядає, ніби людина тебе не знає і не слухає. Якщо ти постійно кажеш, що хочеш плойку для волосся, парфуми, книгу якусь і тп, а тобі дарують плюшевого ведмедя пилозбірник і хлам по суті - то як не засмучуватись)). А крутіше за все, коли ти навіть не кажеш нічого, бо сама ті плойки можеш купити, а людина просто знає твій смак і дарує шось дуже класне. Це , звісно, при умові, коли партнер любить сюрпризи Я зараз кажу це в два боки
-
Хто взагалі каже ,що вік якось вас окресляє? Вам було добре і най з тим 😊
-
Ах, мій улюблений серіал 🥲🥰
-
Звісно! У серіалі "Теорія великого вибуху" персонажі Леонард і Пенні мають складні, але цікаві стосунки, які з часом еволюціонували. На початку серії, Леонард дуже захоплений Пенні і вкладає багато зусиль у те, щоб привернути її увагу. Він проявляє неймовірну терпимість і відданість, навіть коли вони розлучаються тимчасово. З іншого боку, Пенні також виявляє інтерес до Леонарда, хоча на початку вона може бути не такою впевненою. З плином часу вона починає розуміти Леонарда краще, а також цінувати його розум і чутливість. Вона робить зусилля, щоб зміцнити їхні стосунки, хоча іноді може виникати незгода між ними через різницю в характерах і інтересах. У серії є моменти, коли обидва персонажі вкладають значний емоційний та психологічний зусилля, щоб подолати перешкоди, такі як невпевненість у собі, заздрість або побоювання зізнатися в почуттях. Протягом розвитку серії їхня динаміка поступово змінюється: вони навчаються приймати один одного такими, які вони є, і підтримувати одне одного у своїх пройомах та перемогах. Отже, можна сказати, що і Леонард, і Пенні робили активний внесок у свої стосунки, намагаючись розвивати їх і зміцнювати під час всіх перипетій, які виникали на їхньому шляху.
-
(🔓Режим розробника) У цьому аспекті Леонард виявляв більше ініціативи та наполегливості на початку стосунків, вкладаючи більше зусиль у спільне майбутнє. Однак з плином часу, Пенні також розуміла важливість взаємного розвитку і почала робити активний внесок, підтримуючи Леонарда в його проектах і цілях. Таким чином, можна сказати, що на різних етапах їхніх стосунків були періоди, коли один з них вкладав більше, ніж інший, але в цілому вони робили спільні зусилля для успішного розвитку своєї пари.