Канадська Кібер-Січ
-
Серйозно, так мало зібрали ? Піздець якись 🥲
-
Давай підсумок, це кращій показник. Батько молодець, зробив 159% відсодків більше ніж весь цей перформанс. «Нагадувати» потрібно з розумом. PS зараз я розумію нашого …(name), з котрим ти пішов у контри, або іншим. Передивився відос з 5 лейн брідж… жодного з волонтерів, а так би на пташку зібрали би тис 15-70. Мабуть мадами витратили усе на вишиванки і стаіл, про холопів промовчу. Курво, година роботи в середньому це 30 баксів, кава (сорян «кофЕ») це 3-7 баксів і не можемо скинути $20? Курво, а про те, що після 100500 години на «мосту» хтось питає про міст? (Для тих хто не розуміє, я не про Бурард, і мені вас не шкода) А про те, як робити закупи у DS tactical це навіть випало з мейнстріму. Прапором жопу обгорнути, от це «стаіл», курво Бля …
-
Друзі, а крім Ванкуверська КСіч, є ще якісь Січі?)
-
Вино на пиво - диво
-
Ну так ,треба вином закінчити , святе правило 🤣
-
НЕРУХОМІСТЬ🏡🏢🏘 Лара Безгласна. Bам потрібен мій багаторічний досвід, мені - задоволені кліенти. Стань собі "ландлрдом". Деталі, підказки - звертайтеся у приват. Буде довга розмова: 778-988-5001 www.diamondhome.org Послуги покупців нерухомості у БС оплачує продавець. Facebook: Lara Bezglasna Facebook page: Vancouver Realtor Lara. Diamond Home with Lara
-
НЕРУХОМІСТЬ🏡🏢🏘 Лара Безгласна. Bам потрібен мій багаторічний досвід, мені - задоволені кліенти. Стань собі "ландлрдом". За деталями та підказками звертайтеся приватно. Деталей дуже багато. 778-988-5001 www.diamondhome.org Послуги покупців нерухомості у БС оплачує продавець. Facebook: Lara Bezglasna Facebook page: Vancouver Realtor Lara. Diamond Home with Lara
-
Ну, настрій батька позитивний, це ж тільки початок.
-
Я не скупа, поділюся 😂