Канадська Кібер-Січ
-
З іншого боку я не вважаю, що є правильна чи не правильна відповідь. Кожен живе як хоче і отримує наслідки своєї філософії
-
Я думаю що навпаки, якщо побачення не є вдале, то по етикету краще жінці заплатити за себе. Так що показуєш що ти реально шукаєш відносин, а не вигоди на перших побачень. Але звісно якщо жінка дуже сподобалось чоловікові, то він наполягати на своїй оплаті, навіть попри її незгоди. Але це тільки мої думки
-
Щодо менталітету українок. Бувають різні. 95% з ким я ходив на date платили за себе, але я навмисно таких обирав. Ті що шукали собі sugar daddy мене не цікавили.
-
Тут питання трохи по інакшому сформульовано
-
це устояла назва. як і голд дігерші
-
не обов*язково ті, що за себе не хочуть платити шукають собі спонсора. я не зі свого досвіду це кажу, але я знаю жінок, для яких просто важливий цей момент на першому побаченні. вона пропонує за себе заплатити, але чоловік каже, що не треба і платить. не тому що вона хоче його спонсорства, а тому що для неї просто важливий цей його жест і для багатьох він показує чоловіка. тому так, всі різні і у всіх своє бачення
-
Погоджуюсь, але в east European (тобто нашому) звичаї діє «погоджене з обох сторін правило»: якщо хлоп запрошує дівчіну на побачення і у будь якому разі він спробує, чи платить за вечерю (кіно, та інш.) і дівчіна на це пргоджуєтся. І це не говорить що вона шукає вигоди чи шукає sugar daddy. Тут таке правило не діє, або не завжди. І це має доволі довге пояснення.
-
Цікавий вираз, sugar daddy
-
мене більше цікавить, навіщо ви робите ці опитуванні і взагалі це обговорюєте. якщо це просто аби полялякати, то ясно. але не більше
-
Щось зроблене для тебе
-
подарунок- це подарунок. а грошовий аспект тому такий тонкий і болючий подекуди. бо це інше
-
Подарунок це може бути і допомога
-
Ну ...
-
подарунок і заплатити- це ж різне)
-
у мене в близькому оточенні нема таких людей. тим паче, чому б вони мені шось дарували)))
-
В мені є така особливість, не знаю як в інших. Не приймаю подарунки від людей які мені не подобається
-
я ж не тобі відповідала)))
-
ніхто не сперичається. я і кажу шо все це просто бла бла. у всіх своє бачення світу
-
А яка різниця. Типа в кафе можна і на 500 баксів поїсти. Хіба не подарунок? А квіти наприклад 50 коштувати можуть. Я б крашє поїв за 500 ніж квіти ха 50😅😅😅
-
Не сперечайтеся з Шелдоном🤓
16 Jan 2023, 06:08
20759/24267
a day ago