Канадська Кібер-Січ
-
В принципі нічого поганого не бачу в цьому. 1. Попередження хвороб, до яких людина може бути генетично схильна 2. Купа даних медикам для знову ж таки вивчення хвороб, корисно буде мати такі дані з початку життя як baseline 3. Справедливо батькам знати, чи від них людина. А то раптом батько переспав з іншою жінкою і дитина насправді від неї, негідник
-
Я був би не проти прийняти участь в подкасті, в мене навіть мікрофон непоганий є. Але боюсь що всі мої коментарі зводитимуться до "Не трахайте собі і іншим мозок і все буде добре"
-
Ми можемо сюди кидати голосові і перед сном хтось буде оце все слухати, щоб не читати
-
Попередні питання хоч веселіші були
-
Не зрозумів. Мається на увазі наступне: "Чи погодився би я жити в державі, де дітям після народження роблять ДНК тест"? Куди потім ці дані потрапляють? Дуже багато питань виникає для такого опитування
-
Якраз і ні . Але по цьому формату наших дебатів такий самий вайб
-
Дуже подібне має Спартак субота, та сама херня 😐
-
Віддам зручний великий письмовий стіл. Забирати Roxton Ave, Coquitlam.
-
На 2 серії майже вистачить… не забудьте зробити біопаузу
-
Ніхуя собі я пропустив все, надо пива і попкорну запахнути зараз після роботи, щоб усе це перечитати…
-
Уті бозє
-
Я не збираюсь витрачати свій час на пояснення очевидних речей, чому це не окей. Я не психолог щоб займатися аналізом ваших минулих стосунків тай плюс ми маємо тільки вашу частину історії . Не марнуймо власного часу, побажаймо один одному гарного дня 🤗